1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 3 bemötte Tomas Åberg

Under fredagen föreläste djurplågaren tillika folkförrädaren Tomas Åberg i Ystads och Sjöbos bibliotek.

Motståndsrörelsen bemötte detta genom att man först spärrade av samtliga ingångar till Ystads bibliotek och sedan höll en banderollaktion utanför biblioteket i Sjöbo.

I Ystad spärrade aktivister under natten till torsdag av samtliga ingångar till biblioteket och affischerade upp flera blad med information om vem Tomas Åberg är och vad han sysslar med.

Läs informationen på bladet:

På fredag kväll då nästa föreläsning skulle äga rum i Sjöbo bibliotek ställde Motståndsrörelsens aktivister upp sig vid huvudentrén, hållandes en stor banderoll med texten “Tomas Åberg, djurplågare och folkförrädare”.

Till aktivisternas förvåning hade föredraget flera besökare varav en mycket klar majoritet var negativa till Tomas Åberg och positiva till Nordiska motståndsrörelsen. Bland annat konstnären Dan Park närvarade vid föredraget tillsammans med flera andra sällskap som protesterade Näthatsgranskarens svenskfientliga arbete. Innan föredraget började stannade flera av besökarna till utanför för att diskutera, fotografera och berömma Motståndsrörelsens arbete.

De enda som verkade gilla Tomas Åbergs föreläsning var bibliotekarierna som från och till tittade lite surt ut genom fönsterna. Efter ett tag då alla besökare gått in avlägsnade sig motståndsmännen för att bege sig vidare och sätta upp banderoller längs vägarna till Sjöbo med samma budskap.

Tomas Åberg är en folkförrädare av värsta sort som inte bara ger sig på politiskt oliktänkande organisationer och partier utan även, eller till och med framförallt ger sig på privatpersoner, många av dem pensionärer. Att Sveriges pensionärer som redan på grund av det rådande systemets folkutbytespolitik lever ett hårt liv ska straffas när de säger ifrån och till viss del pekar på problemen är en skam.

På inbjudan till föredragen beskriver Näthatsgranskaren sig  som en obunden, opolitisk förening i demokratins tjänst som arbetar med att identifiera, granska och i vissa fall polisanmäla hatbrott och kränkningar på internet. I november 2019 skrev SVT att Näthatsgranskaren ska ha polisanmält 500 åsiktsbrott på nätet som hittills lett till över 200 fällande domar. I alternativmedia har det kommit fram att många av de anmälda och fällda har varit äldre svenskar som på olika sätt gjort sig skyldiga till åsiktsbrottet “hets mot folkgrupp”.

Nordiska motståndsrörelsen vill med denna aktion tydligt markera mot Näthatsgranskaren och deras avskyvärda arbete för att kväsa systemkritiska åsikter och uppmanar alla till att protestera mot åsiktsförtrycket samt visa att folkförrädare som Tomas Åberg inte är önskvärda i Norden.

Film från aktionen:

 

Titel:Näste 3 bemötte Tomas Åberg Författad av:Naste 3 Publicerad:2020-03-13 Uppdaterad:2020-05-19

Läs också: