1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Träning och grillning i regn i Näste 4

Första maj firades på brukligt kampvis trots mindre än bekvämt väder.

Under dagen samlades medlemmar ur Näste 4 vid ett utegym i Sundsvall för att gemensamt träna styrka och kampsport i sann första maj-anda. Regn och blåst piskade, men man tog sig i kragen och värmde upp genom att kvickt inleda träningen.

Första momentet, uppvärmningen, gav skäl för namnet och kylan skulle inte plåga någon under resten av träningen. Man joggade med inslag av bl.a. spurt, tätt följt av rörlighetsövningar. Man hade planerat att springa hinderbanan som fanns till hands men beslutade att avstå p.g.a. halkan på hindren och skaderisken den medförde. Dock var många närvarande ivriga inför utmaningen så man testade sig i flera av banans moment samt gjorde benlyft på armgången.
Efter detta genomfördes gemensam boxningsträning, med utförlig genomgång av huvudsakligen slagteknik.

Kampandan på topp!

Efter samtliga tröttats ut rörde man sig gemensamt till en grillplats med tillhörande vindskydd för att proviantera. Man gjorde upp eld, värmde sig, och grillade korv. Efter en lång och trevlig pratstund var det dags att bege sig hemåt, då flera var ditresta från andra städer, men topphumör rådde när motståndsmännen för denna gången skingrades.

Mot ljusare tider och fortsatt kamp! Näste 4 tackar för den här gången.

Titel:Träning och grillning i regn i Näste 4 Författad av:Naste 4 Publicerad:2020-05-06 Uppdaterad:2020-05-06

Läs också: