1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

UPPDATERAD MED FILM – Torgmöte i Kungälv efter brutalt överfall på svensk kvinna

Nordiska motståndsrörelsen agerade efter ett mordförsök på en svensk kvinna i invandrarstadsdelen Komarken. UPPDATERAD MED FILM.

Nordiska motståndsrörelsen agerade efter ett mordförsök på en svensk kvinna i invandrarstadsdelen Komarken.

För några dagar sedan överfölls en 56-årig kvinna vid Thorildskolan i Kungälv där en för kvinnan okänd man ska ha hotat henne och försökt få tag i hennes mobiltelefon. När kvinnan försökte värja sig blev hon knivhuggen i hjärtat. Kvinnan svävar i dag mellan liv och död.

Efter att Nordfront under torsdagen avslöjat omständigheter kring mordförsöket som mainstream-media tigit om togs beslut om att hålla torgmöte på platsen för att visa stöd till de svenskar som bor där.

Vid 14:30-tiden samlades aktivister från Nordiska motståndsrörelsen vid torget utanför Willys där Kungälvsbon Fredrik Vejdeland höll tal.

Vejdeland tog i sitt tal upp den den stora mängd stenkastningar, rån, bilbränder och andra attentat och övergrepp mot svenskar som sker i det mångkulturella Komarken, utan att politikerna agerar för att stoppa det. Istället understödjer dessa projekt som bjuder förövarna på saft och bullar och stämplar de som ifrågasätter ”utvecklingen” som extremister.

Vejdeland talade om att politikerna i Kungälv aldrig kommer erkänna problemen i Kungälv då dessa kan kopplas till den ”mångfald” som de bygger sin politik på. Det behövs nya krafter i Kungälv som kan tala klarspråk och sända ut rätt signaler till Kungälvsborna.

— Signaler om att det är normalt, rätt och riktigt att organisera sig för att försvara sitt eget område när de som bor där utsätts för mordförsök, rån och andra övergrepp. Att det inte är extremt att värna sitt område eller sitt egna folk, ropade Vejdeland från talarplatsen.

I talet kallade Vejdeland politikerna som styr i Kungälv för förrädare då de faktiskt har bedragit Komarken-borna och lämnat dem till sitt öde. Övergreppen är offer som måste betalas för att få leva i det mångkulturella samhället, vilket Vejdeland menade är politikernas samhälle och inte vårt. Vejdeland gjorde också en poäng av att kommunalrådet Miguel Odhner (S) bor långt ifrån Komarken och struntar i det mänskliga lidande som sker där.

Efter talet marscherade aktivisterna runt i Komarken för att markera stöd till de svenskar som bor där. Under marschen ropade aktivisterna även slagord för att markera närvaro.

Att det finns stöd för Motståndsrörelsen i Komarken vet vi sedan tidigare, och det bekräftades när aktivisterna möttes av en sympatisör som gjorde en förbjuden hälsning och ropade ”Hell Seger” från sin balkong, vilket var mycket uppskattat.

I övrigt var det inte allt för mycket folk i rörelse – förutom de nyfikna vid Willys – men få boende lär ha missat de talkörer som ekade mellan husen eller det tal som hölls intill bostadsområdet.

Torgmötet avlöpte ordnat och utan några som helst problem. När aktivisterna var klara anlände polisen som såg lite snopna ut över att ha missat mötet.

Titel:UPPDATERAD MED FILM – Torgmöte i Kungälv efter brutalt överfall på svensk kvinna Författad av:Redaktionen Publicerad:2020-05-22 Uppdaterad:2020-05-29

Läs också: