1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktion vid Skærings skola i Århus

Aktivister från Nordiska motståndsrörelsen i Danmark genomförde en aktion mot mångkulturen vid en skola i Århus efter ännu ett övergrepp på en ung vit person.

Aktivister från Nordiska motståndsrörelsen i Danmark genomförde en aktion mot mångkulturen vid en skola i Århus efter ännu ett övergrepp på en ung vit person.

Natten till tisdagen vände sig en 17-årig man till polishuset i Århus för att anmäla ett våldsdåd han blivit utsatt för av flera personer vid Skærings skola.

17-åringen förklarade att han hade druckit öl med några vänner hos en gemensam väninna på måndagen.

Omkring klockan 00.35 gick de iväg till skolan då de inte längre fick stanna kvar hos väninnan. 17-åringen förklarade att han var på väg till en träkoja där han kunde sätta sig ner och mysa.

Plötsligt tog cirka fem pojkar kontakt med honom. Han kände igen en av dem, men inte de andra.

Omedelbart, utan förvarning och utan grund började pojkarna att sparka 17-åringen och slå ner honom flera knytnävsslag. Då överfallet var över gick förövarna bort från platsen och mot busshållplatsen.

Omotiverade gruppöverfall är ett dominansbeteende som härrör från arabisk och afrikansk klankultur snarare än från danska gemenskapsbegrepp. Så det var inte nödvändigt för Lokalavisen Århus eller Politirapporten att nämna om detta var ännu ett överfall begått av rasfrämlingar mot danska ungdomar.

Vi har nu i efterhand vant oss vid att medier och systemlakejer döljer identiteten på gärningsmän, såvida dessa gärningsmän inte är vita danskar. Detta är ett stort fel då vi aldrig får vänja oss vid mångkulturens härjningar.

Vi får aldrig acceptera att unga vita män, såväl som barn och t.o.m. små flickor överfalls, slås blodiga eller huggs med kniv – blir tafsade på eller våldtagna – på öppen gata av rasfrämlingar med beteende likt hyenor som misshandlar våra barn och ungdomar bara för att de kan. För detta medför inga konsekvenser för dem och de har börjat tro att Danmarks gator och Danmarks framtid tillhör dem.

Acklimatiseringen till mångkulturen har kostat mycket blod och brutna ben. Många unga flickor har upplevt mångkulturens övergrepp efter dess eget behag och lika många flickor lever nu vidare som kvinnor med ärrade själar. Mångkulturens skräck växte explosionsartat i ghettot, men sipprar nu ut i det övriga samhället. Ut på de stillsamma villagatorna och in i livet hos unga danskar på sommarnätter.

Motangrepp är rättfärdigade som självförsvar sedan väldigt länge.

Nordiska motståndsrörelsen har länge fört kampen mot de inkräktande rasfrämlingarna och de politiska strömningar som lämnar Danmark vidöppet för massinvandring och övergrepp.

Motangrepp som försvarsmetod måste sättas in mot de folkfientliga politiska krafter som bär hela ansvaret för samhällets nuvarande tillstånd. Därför tog aktivister från rede 3 chansen att sträcka ut en hand till Danmarks ungdomar efter detta övergrepp. Ungdomarna har ett val om vilken framtid de önskar för sig själva och för sina barn.

Rasfrämlingarna, mångkulturen, grova gruppöverfall, våldtäkterna som man kan se på öppen gata idag och som lurar i mörkret om natten i era kvarter har inte kommit självmant till Danmark. Mångkulturens fasor är en konsekvens av en politik förd av ett hatiskt och folkfientligt politiskt system. Det liberaldemokratiska systemet kommer inte att ändra samhällets tillstånd i.o.m. att folkets bästa inte är dess högsta prioritet. Därför gör det ingen nytta att rösta i valet, för det för bara med sig fler rasfrämlingar, mer våld och fler sexuella övergrepp på era gator. Vi behöver ett helt nytt styre!

Nordiska motståndsrörelsen är en revolutionär nationalsocialistisk kamporganisation som vill skapa ett helt nytt styre för Danmark och Norden. Ett styre där danskarna, folket, är statens absolut högsta prioritet.

Natten till onsdagen spred man flygblad till ungdomar på Skærings skola som påtalar just detta och uppmanar Danmarks ungdomar till motstånd mot det förrädiska system som påtvingar dem rädsla, lidande och i slutändan utrotning.

Flera skyltar med en blodig kniv och texten “Se upp! Mångkultur framöver” sattes dessutom upp i området omkring skolan.

Ursprungligen publicerad på Nordfront.dk

Titel:Aktion vid Skærings skola i Århus Författad av:Redaktionen Publicerad:2020-08-01 Uppdaterad:2020-07-31

Läs också: