1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig Flygbladsutdelning i Vänersborg

Lördagen den första Augusti beslöt sig kamrater från näste 2 att genomföra en offentlig aktivitet.

Lördagen den första Augusti beslöt sig kamrater från näste 2 för att erövra en solig sommardag på bästa möjliga sätt, alltså genom nationalsocialistisk kamp!

Ett tiotal aktivister samlades vid Vänersborgs centrum för att hålla en offentlig flygbladsutdelning. På vägen till utdelningsplatsen gick kamraterna i samlad trupp med motståndsrörelsens tyrrunefanor vajandes i skyn. Väl på plats så bestämde man sig för att påbörja flygbladsutdelningen bredvid en marknad.

Under solens brännande hetta och folkvimlet hölls många fruktsamma diskussioner med intresserade invånare, som definitivt fick upp ögonen för nationalsocialismen. En av torghandlarna som motståndsmännen stötte på var otroligt glad att få se motståndsrörelsen i Vänersborg, där denna individ även donerade 500 kr till motståndsrörelsen. Individen uttryckte att ‘’Det ännu finns hopp för Vänersborg, nu när motståndsrörelsen var här’’.

Mitt bland den lugna flygbladsutdelningen uppstår ett tumult då en av aktivisterna tillrättavisar en förbipasserande som uppvisade ett väldigt respektlöst och hånande beteende genom att trycka upp en näve mot aktivistens ansikte och yttra nedvärderande ord. Det visade sig strax att det var ett gäng rasfrämlingar som iakttog situationen från distans, där rasfrämlingarna till en början höll sig passiva men det varade inte så länge.

Efter en stund ser aktivisterna att rasfrämlingarna samlades bakom några kamrater, där rasfrämlingarna snabbt började agitera mot några aktivister och hotade med våld. Strax därefter dyker folkförrädarstatens knähundar upp till platsen, alltså polisen.

Kamraterna bestämde sig snabbt därefter för att avlägsna sig från platsen, i och med brist på intresse att föra diskussion med polisen. Samtliga aktivister omgrupperade snabbt för att sedan marschera från torget i enad formation med upphöjda fanor. Trots den avslutade aktiviteten upphörde inte polistrakasserierna mot kamraterna. Polisen stannade kamraterna ett flertal gånger för att göra så kallade ‘’rutinkontroller’’ Tydligen så finns det alltid gott om resurser för polisen när det handlar om att förfölja oliktänkande och arbeta som statsunderrättade åsiktspoliser, istället för att lösa riktiga problem som finns i dagens mångkulturella Sverige.

Även efter avgång från Vänersborgs centrum hade samtliga kamrater påhäng av civilpolisen i en längre stund.

Trots konfrontationer med rabiata rasfrämlingar och statens knähundar så såg man dagen som lyckad. Uppgiften om att upplysa Vänersborgs invånare om nationalsocialismen och Nordiska Motståndsrörelsen har bara börjat.

Morgondagen tillhör oss!

Titel:Offentlig Flygbladsutdelning i Vänersborg Författad av:Naste 2 Publicerad:2020-08-11 Uppdaterad:2020-08-11

Läs också: