1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte med utvecklingssamtal i Näste 8

Söndag 11/10, en råkall men solig höstdag, träffades näste åttas aktivister och medlemmar i naturskön miljö centralt i nästet för […]

Söndag 11/10, en råkall men solig höstdag, träffades näste åttas aktivister och medlemmar i naturskön miljö centralt i nästet för ett månatligt möte – som på grund av demonstrationen i Tyskland föregående söndag var förlagt en vecka senare än normalt. Uppslutningen var denna gång inte hundraprocentig, då en del kamrater låg sjuka.

Nedkylda motståndsmän blev först upptinade av välkomstfika med rykande färskt nybakat som arrangörsgruppen hade dukat upp.

Fikavagnen redo att rullas ut

Första punkt för dagen var en presentation av gruppchef för 801 av ett bildspel från aktivisternas besök i Berlin förra helgen. Bilderna som visades är inte från själva demonstrationen – de bilderna ligger ute på motståndsrörelsen.se – utan från resten av besöket. Mötets deltagare fick känna den tyska staden på pulsen och bevittna såväl spår av svunnen storhet som tecken på dagens ockupation, kaos och förfall. Inte minst gavs också en bild av kampen för en bättre framtid som bedrivs av stolta nationella socialister i staden. Mötesdeltagarna fick även följa aktivisternas alla förehavanden och eskapader på tysk mark före och efter demonstrationen.

Aktivisterna hade en lång och intensiv helg i Berlin.

En god och stärkande måltid följes denna dag av individuella utvecklingssamtal mellan aktivist/medlem och respektive gruppchef. Upplägget gav motståndsmännen förutom ett tillfälle till uppföljning av sitt kamparbete med sin närmast chef, även stort utrymme för umgänge och samkväm med kamrater, vilket var uppskattat. Denna dag blev olika sätt att tjäna organisationen och dess målsättningar ett centralt tema i diskussionerna. Gruppcheferna berättade efteråt att även de var mycket nöjda med samtalen samt att de kände att de dels lärde känna kamraterna bättre, och dels fick veta ännu mer om deras kamparbete och dess roll i nästets verksamhet.

Biblioteket blev flitigt besökt under utvecklingssamtalen.

Själva månadsmötet bjöd sedan på en redovisning av en månad fylld av basaktivism, studiecirklar, kampsportstäning, friluftsaktivitet samt inte minst en mycket lyckad – och omskriven – offentlig aktivitet i Norrköping på den judiska högtidsdagen Yom Kippur.

Den intresserade kommer på samma hemsida även kunna konstatera att kampen fortsätter framöver i Näste 8.

Vill du också hitta din unika roll i denna kamp för vårt folks befrielse? Är du trött på att följa strömmen som bara leder till undergång? Ta dig i kragen och skicka in din ansökan om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen redan idag!

Titel:Månadsmöte med utvecklingssamtal i Näste 8 Författad av:Naste 8 Publicerad:2020-10-18 Uppdaterad:2022-02-01

Läs också: