1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen agerar mot dekadensen

Natten till lördag den 17 oktober spärrade Näste 1 av offentliga lokaler i Nykvarn och Täby, något som fått mycket uppmärksamhet i media.

Natten till lördag 17 oktober spärrade kamrater i Näste 1 av biblioteket i Nykvarn. Anledningen var att det under dagen skulle hållas en ”sagostund” med vuxna män utklädda till prostituerade kvinnor, riktad till små barn, med det uttalade syftet att få barnen att ifrågasätta könsnormer.

Nordiska motståndsrörelsen står på naturens sida och kommer alltid kämpa emot de subversiva krafterna som försöker hjärntvätta våra barn.

Låt barn vara barn!

Så löd kamprapporten som den gångna veckan har fått mycket uppmärksamhet i massmedia.

Nordfront.se har tidigare i veckan skrivit om hur aktionen uppmärksammats och fått flera medier att se rött. Tidningar har beskrivit aktionen som en ”koordinerad attack” med hetsrubriker som ”Sagostund utsatt för nynazistiska attentat”. Målet med dessa rubriker är att få det till att låta som om Motståndsrörelsen attackerar oskyldiga sagostunder för barn, fastän verkligheten är att Motståndsrörelsen i själva verket försöker skydda barnen från dessa uppenbart politiska propagandister som syftar till att få barnen att ”ifrågasätta traditionella könsroller” som grundaren Peter Wallenberg själv uttryckte det, ett uttalande som han efter Motståndsrörelsens aktion backat från. Nu säger han istället i ett uttalande på deras hemsida att: ”det här projektet inte handlar om att indoktrinera barn”.

Innan Motståndsrörelsens aktion kunde man på arrangörernas hemsida även läsa att ”… varje sagostund är som en konfettibomb av glitter och könsöverskridande förvandling…”. Denna mening, har efter aktionerna, ersatts med ”… varje sagostund är som en färgsprakande konfettibomb av glitter och förvandling”.

Ovan nämnda uttryck visar att Motståndsrörelsens aktioner tvingat dessa individer att censurera sig själva för att inte vända opinionen mot sig.

Bild från avspärrningen

Att en symbolisk aktion som denna fått så pass mycket uppmärksamhet visar tydligt att dessa ”sagostunder” är någonting som systemet och media till varje pris vill skydda vilket är varför de försöker svartmåla all kritik som ”hat” och ”attentat” då kritiken mot ”dragqueen sagostunder” är någonting som många vanliga svenskar som tur är antagligen skulle kunna ställa sig bakom. Hetsrubrikerna är tecken på att dessa perversa och anti-svenska medier är oroade över aktioner som denna.

En så kallad ”prideflagga” i lågor

Nordiska motståndsrörelsen är en nationalsocialistisk organisation som kämpar för Norden och det Nordiska folket. Därmed är vi motståndare till och bekämpar allt som är skadligt för vårt folk som exempelvis massinvandringen, homolobbyn och andra rörelser vars mål är att blanda ut, degenerera och/eller kuva vårt folk på ett eller annat sätt. Dessa subversiva och skadliga krafter hade dock aldrig fått fotfäste utan åratal av propaganda. Det är denna propagandan som banat vägen för det samhälle vi nu lever i och som nu även håller på att rubba vårt folks sista, mest naturliga instinkter, nämligen instinkten och vetskapen om vem man är och vilket kön man tillhör. 

Att förstöra denna instinkt för de vuxna generationerna skulle bli ganska svårt eftersom att majoriteten vuxna människor inte kan övertalas till att ifrågasätta sitt eget kön. Därför riktas denna avskyvärda propaganda mot barn, mycket unga barn som står handfallna och hjälplösa inför den. 

En av männen i föreställningen tillsammans med en förundrad liten flicka

Detta var hursomhelst inte första gången som Motståndsrörelsen agerar mot subversiva verksamheter som försöker sexualisera barn och ungdomar.

Här är ett urval av aktioner riktade mot homolobbyn:

Det här var inte heller sista gången som Nordiska motståndsrörelsen agerar mot liknande folkfientliga krafter.

Här är några artiklar som förklarar mer djupgående varför Motståndsrörelsen är  den sista utposten i kampen mot homolobbyn och hur flera kända förespråkare av den så kallade Hbtqp rörelsen är dömda pedofiler och hur personer med avvikande sexualitet ständigt flyttar fram sina positioner.

Det är dags att inse nu att media, systemet och alla dess institutioner arbetar aktivt emot dina och dina barns intressen. Barnen som utsätts för dessa övergrepp och propaganda lever inte på andra sidan jorden i någon sinnessjuk sekt. Nej, det är våra nordiska barn som utsätts för det i vårt eget land, i våra egna skolor, på våra bibliotek och på våra dagis.

Om du som läser detta ännu inte har anslutit dig till Nordiska motståndsrörelsen, hur länge ska du vänta? Måste dessa perversa, utklädda häxor komma till just dina egna söners skola och predika sina lögner om rotlöshet och könlöshet innan du ska börja agera mot vansinnet? 

Gå med i Motståndsrörelsen för en framtid där våra nordiska barn kan växa upp i säkerhet, fria från övergrepp, fria från dekadens och misär och bli sunda, lyckliga och fria män och kvinnor i den Nordiska nationen. 

 

Titel:Motståndsrörelsen agerar mot dekadensen Författad av:Redaktionen Publicerad:2020-10-23 Uppdaterad:2020-10-23

Läs också: