1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktivister i Näste 3 dömda även i Hovrätten

Aktionspäckad film från Tumultet i Lund med uppmaning om att ekonomiskt stötta de dömda aktivisterna.

Stötta aktivisterna som dömdes: Swisha till 0762258124

I slutet av maj i år hölls rättegångarna mot de aktivister från Näste 3 som konfronterade vänsterextremistiska mötesstörare. Motståndsrörelsen.se beskrev då upprinnelsen till tumultet som följande:

”Det var den första Juni 2019 som vänsterextremister hade samlats för att försöka störa Motståndsrörelsens aktivister vid en offentlig flygbladsutdelning i den skånska staden Lund. Flygbladsutdelningen gick bra och det var inte förrän efteråt när aktivisterna var på väg därifrån som tumultet uppstod då vänsterextremisterna valde att skrikandes i en megafon, närgånget följa efter. När man kom till Bantorget och konfrontationer uppstod försvarade sig motståndsmännen mot den tre gånger större samlingen vänsterextremister som i panik både flydde och fäktade. Händelsen blev mycket omskriven i lögnmedia och hyllat av nationella som tröttnat på yttrandefrihetshatande kulturmarxister.”

Förutom detta så skedde även en andra mindre konfrontation ett litet tag innan det större tumultet då vänsterpartiet tillsammans med andra vänsterextremister valde att störa flygbladsutdelningen genom att ställa upp ett bokbord mitt ibland Motståndsrörelsens aktivister. Eftersom polisen inte brydde sig om denna provokation så tog aktivisterna saken i egna händer vilket ledde till att vänsterpartiets bokbord flög omkull och deras röda fana vältes. Vänsterpartisten Hanna Gunnarsson som sedan tidigare stått åtalad för uppvigling var en de som störde den grundlagsskyddade flygbladsutdelningen och som sedan bölade ut till pressen om att hon blivit attackerad. Polisen avvisade då ett par aktivister från platsen som senare återförenades med de andra aktivisterna lagom till det andra tumultet.

Motståndsrörelsen.se kunde redan innan tingsrättsförhandlingarna meddela att de aktivister som döms i tingsrätten kommer att överklaga domen till hovrätten.

Sebastian Elofsson, Motståndsrörelsens presstalesman som även var en av de åtalade uttalade sig som följande:

Domen kommer inte förrän om två veckor. Men redan nu står det klart att det är en politisk dom som väntar oss. Både polis och åklagare har målat upp tumultet på Bantorget som en attack från Motståndsrörelsens aktivister mot en grupp oskyldiga människor utan någon som helst politisk koppling till varandra.

Trots att det under huvudförhandlingarna har framkommit att flera av de målsäganden är engagerade i det folkfientliga Ung vänster och har tydliga kopplingar till den vänsterextrema terrororganisationen Antifascistisk aktion (AFA).

Hela rättegången är en skenrättegång från det folkfientliga systemet riktat mot Nordiska motståndsrörelsen i egenskap av politisk opposition. Man vill genom fängelsestraff och höga bötesstraff knäcka aktivisternas kampvilja.

Men vi kommer att fortsätta kämpa för vårt folks överlevnad och frihet mot företrädarna och förespråkarna av det här sjuka samhället där våldtäkter, brutala mord, dödsskjutningar och sprängdåd är vardagsmat. Inför denna stat som mördar och skändar sitt eget folk kommer vi inte att vika oss en millimeter.

Vi kommer att fortsätta kampen mot folkförrädarna i riksdag och regering tills segern är vunnen och vårt folk återigen kan leva stolta och fria i ett samhälle utan mångkultur, gängkriminalitet och korruption.

Läs hela artikeln HÄR.

Den slutgiltiga domen

Som förutspått dömdes flertalet aktivister till fängelse, höga böter och skadestånd i Tingsrätten. Efter att ha överklagat domen till hovrätten så sänktes en del av påföljderna men fortfarande väntar fängelsestraff och bötesbelopp för en del av aktivisterna.

Domen i hovrätten blev alltifrån böter och upp till 6 månaders fängelse.

Böterna och skadestånden blev totalt 51 300 kr.

Vänsterextremister har i åratal hotat, misshandlat och trakasserat meningsmotståndare och gjort anspråk på Sveriges gator och torg. Den första juni 2019 försökte dessa vänsterextremister återigen göra anspråk på gatorna i Lund genom att ropa ”Inga rasister på våra gator” och aggressivt förfölja och störa Motståndsrörelsens aktivister. Den gången konfronterades hursomhelst dessa mötesstörare och det blev tydligt vilka gatorna egentligen tillhörde.

Precis som Motståndsrörelsen.se tidigare skrivit om har händelsen i Lund fått dessa vänsterextremistiska slödder att flera veckor efter konfrontationen sitta och gråta i fosterställning. För första gången släpper nu Motståndsrörelsen en film som tydligt redovisar vad som verkligen hände den dagen med uppmaning om att stötta de dömda aktivisterna.

Rödingar åker på däng – Actionspäckad film från händelsen- med uppmaning om ekonomisk hjälp:

https://peertube.se/videos/watch/f0f2c4ad-69a0-4f96-b29d-11070fe4282f

Stötta aktivisterna

Vi kan inte solidariskt hjälpa till med att sitta av fängelsestraffen som en del av aktivisterna dömts till. Vi kan däremot hjälpas åt och betala aktivisternas bötesbelopp tillsammans.

Är du trött på att svenskfientliga krafter gör anspråk på Sveriges gator och på att yttrandefrihetshatare försöker tysta svensk opposition?

Isåfall uppmanar Motståndsrörelsen dig att oavsett vem du är eller vad du röstar på, hjälper till med att slå tillbaka mot dessa onda krafter genom att donera pengar till Fånghjälpen och därmed underlätta ekonomiskt för aktivisterna som redan offrat deras egen frihet för yttrandefriheten, sanningen och för det svenska folkets väl.

DONERA via SWISH:

0762258124

Sebastian Elofsson uttalar sig som följande efter domen:

Ännu en gång har den här svenskfientliga mångkulturella staten visat sitt rätta ansikte. Aktivisterna i Nordiska motståndsrörelsen som försvarade sig själva mot en större grupp vänsterextremister i Lund den 1 juni och som stod åtalade, har blivit dömda av tingsrätten, och nu även av hovrätten, med grund i deras politiska övertygelse. Straffen som har fastställts är löjligt höga i jämförelse med de ”brott” som påstås ha begåtts och inte en enda vänsterextremist har blivit åtalad. Systemet har tydligt visat vad man anser om de svenskar som väljer att kämpa för sitt folks framtid.

När jag först kommenterade aktivisternas agerande i Lund, däribland mig själv, så skrev jag att vi anser oss ha agerat korrekt, oavsett vad tingsrätten tycker om saken, och detta står jag fast vid även nu efter domen från hovrätten som i nästan samtliga fall fastslår tingsrättens bedömning.

Vi kommer att fortsätta bekämpa detta folkfientliga system även i framtiden, med alla legala medel som står till vårt förfogande. Vi ber inte om ursäkt och vi ångrar ingenting.”

Titel:Aktivister i Näste 3 dömda även i Hovrätten Författad av:Naste 3 Publicerad:2020-12-19 Uppdaterad:2020-12-20

Läs också: