1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen upplyser grannar om Christer Yrjas inneboende pedofil

Genom aktivism informerade aktivister från Motståndsrörelsen grannar och Tomelillabor om centerpartisten Christer Yrjas inneboende pedofiler.

Politikern och centerpartisten Christer Yrjas är känd genom sin medverkan i TV-programmet ”Bonde söker fru” men i programmet letade han istället efter en man. Alternativmedia avslöjade att Yrjas har inhyst den dömde pedofilen Joakim Jonsson i sin bostad under flera år och att det bor fler dömda pedofiler på gården intill som Yrjas också äger.

Samtidigt som han har inhyst dessa pedofiler där han bor var han också ordförande för kommunfullmäktige i Tomelilla kommun, ordförande för familjenämnden i samma kommun och nämndeman i hovrätten!

Med tanke på den ansamlingen av pedofiler i den lilla byn Agusa där Yrjas bor valde aktivister i Näste 3 den 22:a december att säkerställa att grannskapet fick information om vem Yrjas är och hans pedofila sammanboende.

Aktivisterna passade på att affischera den sy-ateljé vid vägen in till Yrjas gård som förmodligen används av den klädintresserade pedofilen Joakim Jonsson.

Efter utdelningen i byn for aktivisterna till Tomelilla och affischerade kommunhuset samt delade ut flygblad till boende runt kommunhuset där Yrjas tidigare varit och spridit sin degenererade centerpartistiska politik. Aktivisterna kände att detta var nödvändigt då kommundirektören och politikerna i Tomelilla inte tagit avstånd tillräckligt mycket från deras tidigare kommunfullmäktige-ordförande Christer Yrjas.

Av samma anledning affischerades det också vid en förskola nära kommunhuset.

Titel:Motståndsrörelsen upplyser grannar om Christer Yrjas inneboende pedofil Författad av:Naste 3 Publicerad:2020-12-26 Uppdaterad:2020-12-28

Läs också: