1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nordens farligaste man har ordet

Nordiska motståndsrörelsens ledare delger här sina tankar efter att ha blivit uthängd som en av världens farligaste män.

I veckan blev jag uthängd i en av världens största tidningar, brittiska the Sun, som en av planetens farligaste människor. På listan, som senare har återpublicerats av Expressen, hade jag sällskap av framträdande personer inom militanta och terroristklassificerade organisationer som bland annat IS, Hizbollah, Hamas och al-Qaida.

Nordiska motståndsrörelsen är en civil och legal motståndsrörelse. Vi har även ett registrerat politiskt parti och ställer upp i val. Organisationen har aldrig utfört några terrordåd.

Jag är en helt offentlig och öppen person med både arbete och familj och jag har aldrig dömts för något brott som krävt att jag ens behövt avtjäna fängelsestraff.

Hur kunde jag hamna på denna lista? Det är en helt klart berättigad och mycket given fråga. För att svara på den måste man se till vad som, trots de enorma olikheterna hos personerna på listan, ändå förenar oss: Vi utgör alla ett hot mot det liberaldemokratiska kapitalistiska systemet och den globalistiska världsordningen. I olika grad och av helt olika anledningar, men tillräckligt stort för att skapa oro hos den styrande eliten.

Nordiska motståndsrörelsens vision om ett fritt och enat nationalsocialistiskt Norden står i diametral motsats till deras kulturmarxistiska destruering av alla naturliga värden och förslavande av mänskligheten. Vårt idoga arbete under mer än två decennier i kombination med att vi stått principfasta och aldrig vikit en tum – trots repression och motgångar – har gett oss ett organisationsbygge som få andra nationella i världen ens kommer i närheten av.

Detta gör sammantaget att vi ses som ett enormt hot mot de idag styrandes makt. De ser en tillväxtpotential hos oss som ger de kalla kårar. De känner till den enorma dragningskraften i nationalsocialismen och att vi med vårt arbete bryter ner deras barriärer av lögner och hjärntvätt och gör folket allt mer mottagliga. De vet detsamma som jag vet, att vi med tiden har en mycket god chans att segra och de kommer givetvis göra allt de kan för att hindra det. Ett steg i detta är att förbjuda oss. Ett led i att lyckas med det är att först lobba för ett förbud.

Hur kan man tydligare lobba för ett förbud än genom att sammanlänka oss med världens mest jagade, förbjudna och ökända terrorister?

Det är såklart helt absurt att jag står med på denna lista, men de känner inga som helst skrupler – de är manipulationens mästare och går över gravar för att ta sig dit de vill.

Lika barockt som detta är, så är det samtidigt också en stor ära att jag erkänns på detta vis. Kanske är det rent av den finaste utnämningen jag fått i hela mitt liv. Att med blott ord och propaganda kunna ses som farlig för systemet i samma klass som IS:s terrorattacker eller Hizbollahs missiler är givetvis en hedersutmärkelse som få. Att utan att på något vis vara inblandad i någon människas död rankas som den farligaste personen i hela Norden, en av de fem farligaste i Europa och en av de 20 farligaste i hela världen kan rent av klassas som något astronomiskt.

Som sig bör när man får en betydelsefull utmärkelse säger jag därför: Tack alla organisationskamrater som hjälpt mig på vägen hit – det hade aldrig gått utan er. Tillsammans kämpar vi vidare med oförminskad kampkraft – låt framtiden visa att våra idéer och vår fanatism är precis lika farliga för globalisterna (och därmed gynnsamma för vårt folk) som de befarar!

Titel:Nordens farligaste man har ordet Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2021-01-09 Uppdaterad:2021-01-11

Läs också: