1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Projekt bohusleden – introduktion

Den 23 januari drogs den första vandringen igenom bohusleden igång!

Under året 2021 har Näste 2 planerat att utföra en serie vandringar. Planen är att vandra hela bohusleden och under resans gång så är tanken att deltagarna ska fördjupa sina kunskaper kring överlevnad i naturen.

Nästet kommer under vandringen att lägga stort fokus vid att samla ihop ett stort urval av filmer och bilder, vilket förhoppningsvis resulterar i en längre film samt ett längre bildreportage.

Mediagruppen kommer även att vara sparsamma när det gäller uppdateringar kring detta projekt, allt kommer istället presenteras i slutet av året.

Det kommer dels anordnas tuffare turer där aktivisterna kommer pressas till sitt yttersta, men det kommer genomföras lättare vandringar där sympatisörer är välkomna att delta.

Man kommer bland annat få lära sig grundläggande saker som tex att göra upp eld, rena vatten och att hålla sig varm även under sträng kyla.

Givetvis kommer deltagarna även få lära sig lite svårare saker som tex att bygga vindskydd, lära sig fiska och navigera i svår terräng.

Första vandringen påbörjas!

Mellan den 23-24 januari vandrade en del av Näste 2 kamrater genom etapp 1 av Bohusleden. Med glatt humör påbörjades den första delen av vandringen.

Vid detta tillfälle spenderades natten i ett vindskydd och man vandrade 2,2 mil under det båda dagarna.

Som alltid, mycket god stämning kring lägerelden!

Är du som läser detta intresserad av att delta på en av de lättare öppna vandringarna under året? Ta då kontakt med Näste 2 via vår mejladress: [email protected]

Nästet har en lång väg framför sig!
Titel:Projekt bohusleden – introduktion Författad av:Naste 2 Publicerad:2021-02-06 Uppdaterad:2021-02-03

Läs också: