1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Repellering nedför Kärnan Terrassen i Helsingborg

På första maj reppellerade aktivister nedför Kärnan Terrassen i Helsingborg.

På 1 maj repellerade aktivister nedför ett av Kärnan terrassens torn som ligger belägna i en av de mest centrala delarna av Helsingborg.

Under dagen utförde Näste 3 liksom flera andra nästen, aktivism runtom i landet, för att hedra den Nordiska arbetaren och för att uppmana den nordiska arbetaren till kamp.

Under parollen ”Vita arbetare byggde det här landet, Vita arbetare kan ta tillbaka det här landet körde man runt med släp pyntat med banderoller och fanor runtom i landet samtidigt som man spelade upp Simon Lindbergs första maj-tal.

Efter att denna första aktion var genomförd återsamlades man kort för att förbereda nästa aktion som gick ut på att repellera nedför kärnan terrassen i centrala Helsingborg.

I ett par veckor har Näste 3s medlemmar och aktivister fått prova på att repellera. Både för skojs skull, för att stärka gemenskapen men även för att bygga ut aktivist kaderns kunskaper och färdigheter inför kommande aktioner som den som utfördes under första maj.

Titel:Repellering nedför Kärnan Terrassen i Helsingborg Författad av:Naste 3 Publicerad:2021-05-07 Uppdaterad:2021-05-10

Läs också: