1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Julklappsutdelning till behövande svenskar i Helsingborg

Nordiska motståndsrörelsens Näste 3 praktiserade folkgemenskap och sträckte ut en hand till de folkkamrater som svikits av systemet till förmån för rasfrämlingar.

julbordet den 4 december startade Näste 3 en insamling till fattiga och hemlösa svenskar. Nu har insamlingen resulterat i att Motståndsrörelsen samlat in och kunnat köpa flera gåvor med hjälp av donationerna. En del av dessa gåvor har medlemmar packat in och gjort till prydliga julklappar till hemlösa Helsingborgare. 

Aktivister begav sig både till de hemlösas hus i Helsingborg, ett hus där de allra fattigaste bjuds på mat, husrum och kläder och även till de centrala delarna av staden där behövande svenskar brukar hålla till. Vid de hemlösas hus lämnade man av flera säckar med kläder och dylikt som samlats in. Efter att ha blivit tackade och blivit önskade en riktigt god jul så begav man sig vidare.

Mellan stortorget och Helsingborgs tågcentral mötte man på flertalet fattiga och behövande svenskar.

Kaffet, kakorna och snacksen uppskattades mycket.

Aktivisterna frågade om de fattiga svenskarna var sugna på lite kaffe. Först var de lite misstänksamma och meddelade att om aktivisterna jobbade för kommunen eller någon myndighet så kunde de dra därifrån. Efter att ha förklarat att det var Motståndsrörelsen som ville dela ut julklappar och bjuda på fika till de folkfränder som systemet svikit och att vår kamp annars består i att ersätta detta systemet blev det snabbt en annan mycket mer positiv stämning.

Flera av dem öppnade upp sig och började diskutera allt möjligt med aktivisterna. De beklagade sig över hur dagens läge ser ut, inte bara för de själva på ett personligt plan utan även angående samhället i stort. Flera av dem var negativa till massinvandringen och menade på att staten borde se till landets egna folk innan man hjälper andra folk.

Uppskattad utdelning av julklappar.

Vissa delade med sig av historier om sina liv. En man berättade om hur han förlorat många av sina närstående och levt på gatan i 8 år. En annan berättade om hur makthavarna svikit honom gång på gång, vilket resulterat i att han hellre vill bo på gatan än att betala skatt och bidra till detta samhälle. Samtliga tackade aktivisterna och förklarade hur ovanligt det är att vanligt folk hjälper dem på något sätt. Även om det inte var jättemycket så verkade de allihopa mycket tacksamma för det de fick.

Aktionen ses som mycket lyckad av de inblandade aktivisterna. Ansök till Nordiska motståndsrörelsen om du också är trött på att våra makthavare gång på gång sviker vårt folk. Ge en julklapp till dina efterkommande!

Titel:Julklappsutdelning till behövande svenskar i Helsingborg Författad av:Naste 3 Publicerad:2021-12-22 Uppdaterad:2021-12-26

Läs också: