1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 8: Inspirerat månadsmöte i kampens tecken

Efter den senaste månadens polistrakasserier, uthängningar, förbudshot och några få medlemmars avhopp kunde Näste åttas månadsmöte den åttonde maj bekräfta […]

Efter den senaste månadens polistrakasserier, uthängningar, förbudshot och några få medlemmars avhopp kunde Näste åttas månadsmöte den åttonde maj bekräfta att Motståndsrörelsens yngsta näste oaktat vissa utmaningar står starkt, enat, okuvat – och redo att möta framtiden.

För aktivister och några hugade medlemmar började den vackra vårdagen 8/5 2021 tidigt med löpträning i intervaller på frostklätt motionsspår och hårdkörning på utegym.

Armhävningar

När solen en bit in på förmiddagen började ge effekt på allvar blev det en behaglig promenad från utegymmet till den relativt närliggande samlingslokalen, där fika och otränade kamrater väntade.

Under fikat ventilerades huvudsakligen dessa aktuella ämnen:

  • Den hyllade offentliga aktiviteten i nästet den första maj, där ett släp med texten VITA ARBETARE BYGGDE DETTA LAND – VITA ARBETARE KAN TA TILLBAKA DETTA LAND! framfördes på vägar runtomkring i Västmanland och Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindbergs tagning i frågan spelades upp i högtalare på väl valda platser.
  • Västmanlands Läns Tidnings och Daniel Nordströms smutsiga uthängning av och hot riktade mot nationalsocialister i länet.
  • Den av regeringen tillsatta parlamentariska kommitténs förslag om ett förbud mot engagemang i och stöd till ”rasistiska” organisationer.
  • ”Siktet inställt på seger – utmaningarna har fört oss samman och stärker oss!”

Efter en vällagad och närande måltid följde så själva månadsmötet, där den gångna månadens aktiviteter redovisades och den kommande periodens utmaningar specificerades och diskuterades.

Under april har Västerås visat framfötterna med omfattande flygbladsutdelning och närmast osannolikt massiv propagandatillverkning. Medan Norrköping excellerat i friluftsaktiviteter har Linköpingsaktivisterna kört extra hårt med kampsport.

https://xn--motstndsrrelsen-llb70a.se/resizeo.php?url=/wp-content/uploads/2021/04/photo_2021-04-19_17-15-05-0.jpg&maxw=720&maxh=1920

Örebroarna har varit bäst med klistermärken, men Eskilstunakämparna har gått hårdast fram med affischerna. I Sala, där har kommuninvånare långt ut på landet under april nåtts av det nationalsocialistiska budskapet.

Bland offentliga aktiviteter den senaste månaden utmärker sig i synnerhet ovan nämnda aktivitet i Västmanland den första maj.

Aktivismen i nästet har alltså under april rullat på, om än inte i rekordomfattning – vilket hänger samman med en del organisatoriska förändringar med bland annat chefsbyten på samtliga nivåer.

Vändpunkten är dock uppenbarligen nådd och på mötet idag stod det klart att nästet har siktet inställt på nya toppnivåer, vilket den hågade kommer att kunna bevittna här på hemsidan framöver.

Men varför nöja sig med att endast bevittna? Ta istället steget fullt ut och anslut dig till den ärorika kampen för vårt folks befrielse!

Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen! Skicka in din ansökan redan idag!

Titel:Näste 8: Inspirerat månadsmöte i kampens tecken Författad av:Naste 8 Publicerad:2021-05-15 Uppdaterad:2021-05-18

Läs också: