1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Banderollaktion på bilträff i Vetlanda

Kamparbetet i Vetlanda fortskrider. Den 28 maj besökte man en bilträff.

Fredagskvällen den 28 maj var det en bilträff mitt i Vetlanda med väldigt mycket folk i rörelse. Näste 7 tog sig till Vetlanda centrum och ställde upp sig med en banderoll med budskapet ”Stoppa folkutbytet”.

Flera hundra bilar passerade banderollen under kvällen, varav många var gamla amerikabilar utsmyckade med både Sverigeflaggor och sydstatsflaggor. De allra flesta reagerade starkt positivt på banderollen och mötte motståndsmännen med allt från tummar upp till segerhälsingar och entusiastiskt utropande av stöd, och en del spelade nationell musik på högsta volym när de körde förbi.

Många nyfikna människor kom fram för att prata med och ställa frågor till motståndsmännen. De flesta var Sverigevänner som var trötta på mångkulturen och som sympatiserade med mycket av Motståndsrörelsens politik, men som för det mesta beklagade sig över allt från hur orättvist det är att illegala utlänningar har gratis tandvård till att invandrare får gå före i bostadsköerna. Aktivisterna försökte rikta om deras fokus från dessa materialistiska invändningar mot mångkulturen och istället få dem att förstå det större problemet – att vårt folk håller på att utrotas genom ett planerat folkmord. En del av dem verkade ha fått sig en tankeställare.

Efter att aktiviteten var avklarad fortsatte man kvällen genom att sätta upp banderoller över hela Vetlanda.

Alla Sverigevänner och övriga folkfränder som läser detta uppmanas att läsa på om skillnaden mellan raserna samt vilka det är som har makten i världen och vad de har för mål. Sluta fäst era förhoppningar på falska nationalistiska partier och anslut er istället till Motståndsrörelsen!

Titel:Banderollaktion på bilträff i Vetlanda Författad av:Naste 7 Publicerad:2021-05-30 Uppdaterad:2021-06-01

Läs också: