1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Med familjen i fokus – Nationaldagsfirande och månadsmöte

Näste 2 genomförde sitt månadsmöte och nationaldagsfirande under den stekande solen.

Medlemmar, barn och sympatisörer samlades under Nationaldagen i Ale kommun för att genomföra månadsmöte i kombination med avslappnat socialt umgänge.

Först ut på dagordningen var månadsmötet för att få de rena formaliteterna ur vägen. Nästechef Mattias Sigvardsson tog ton och rapporterade vad nästet och övriga Norden gjort den gångna månaden.

Aktiviteter som blev uppmärksammade var bland annat den tuffa vandringen på Bohusleden, Hedrandet av de fallna hjältarna under finska vinterkriget och sist men inte minst den lastbilsburna aktivismen under första maj.

Under mötet framkom det en hel del bra idéer och givande diskussioner. Greenpilled var även på plats med sina produkter.

Efter mötets avslut tändes grillen snabbt och maten förbereddes samtidigt som brännbollsspelandet var igång. Flera matcher spelades och trots att det egentligen främst var menat som en lek för barnen tog vissa det på lite för stort allvar. Vill man veta vad som menas med detta kan man lyssna på senaste av avsnittet av Ledarperspektiv, där riksrådsmedlem Fredrik Vejdeland redogör för sitt deltagande i brännbollen.

Efter leken (dödligt allvar för vissa) serverades det hemgjorda hamburgare med passande tillbehör. Maten var mycket uppskattad, speciellt av alla de barn som var på plats under firandet. Ännu mer uppskattat var dock de fina tårtor som dagen till ära hade tillverkats av en medlem i nästet.

Mätta och belåtna drogs ytterligare en match brännboll igång innan det var dags för avrundning av dagen.

Aktiviteter med inriktning på familjen är något Näste 2 under en längre tid satsat på. Månadsmötet under nästets regi ska inte bara vara en informativ dag där man går igenom viktiga punkter ifrån ledningen, utan det ska också vara den dagen i månaden där hela familjer ska kunna samlas och ha det trevligt under Motståndsrörelsens starka gemenskap.

Fler aktiviteter med familjen i fokus är alltså att vänta ifrån Näste 2 och vill du vara på någon av dessa, skicka då in en ansökan om medlemskap.

Titel:Med familjen i fokus – Nationaldagsfirande och månadsmöte Författad av:Naste 2 Publicerad:2021-06-11 Uppdaterad:2021-06-15

Läs också: