1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Träning och månadsmöte ute i naturen

Under lördagen samlades kamrater från Näste 2 för att tillsammans träna och genomföra sitt månadsmöte.

Den 8 Juli samlades aktivister och medlemmar tillhörande Näste 2 för månadsmöte och kampsportsträning i Trollhättans kommun.

Uppvärmningen för dagen bestod av intervallöpning runt en fotbollsplan samt lite stretchning. Efter uppvärmningen gick man raskt vidare till ett tungt fyspass centrerat kring stenlyftning.

Träningen gick ut på att lyfta stenar som vägde mellan 35-80 kg och med dessa, så snabbt som möjligt, gå en distans på 10 meter och tillbaka, så många rundor man förmådde. I takt med att kamraterna blev tröttare ökade distansen till 60 meter tur och retur.


Efter styrketräningen var det dags för en kort paus innan kampsporten drog igång. Fokus för dagen låg främst på teknik, även om vissa inte kunde låta bli att också träna sparring och andra färdigheter.

Det kan poängterats att kamraten hållandes i mitsen inte längre stod upp efter landad spark.

Även barn deltog flitigt i aktiviteterna, något vi ser som en självklarhet, då Motståndsrörelsen i orubblig tro främjar tanken om alla kan dra nytta av fysisk aktivitet.

Med träningen för dagen avklarad begav man sig sedan iväg till en närliggande sjö för att hålla månadsmöte. Då mötet var avslutat bjöds det på grillat och de som ville svalka av sig tog ett dopp i den pittoreska skogsomfamnade sjön.

Nästeschef Mattias Sigvardsson informerar om den kommande månaden.

Vill du som läser delta på liknande aktiviteter i framtiden? Ansök då om medlemskap!

Titel:Träning och månadsmöte ute i naturen Författad av:Naste 2 Publicerad:2021-07-13 Uppdaterad:2021-07-14

Läs också: