1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

”Bidragen vi får in är enormt viktiga för vår verksamhet då vi ständigt har fler goda idéer än vi har ekonomiska möjligheter att konkretisera dem”

Simon Lindberg intervjuades av Nordfront.se angående Motståndsrörelsens stödmedlemskap.

Intervjun genomfördes med anledning av den artikel som publicerades här på sidan i söndags där vi meddelade att utskicken av stödmedlemskapsbevisen åter är i rullning efter en tids driftstopp.

Nedan följer intervjun i sin helhet.

Motståndsrörelsen.se skriver att det varit problem med strukturen och att ni uppdaterat systemet. Har stödmedlemsskapssystemet alltså varit ur funktion ett tag?

— Jo, det stämmer tyvärr att utskicken legat nere en tid och att vissa som betalt in för ett stödmedlemskap därför fått vänta alldeles för länge innan de fått sin betalning bekräftad och blivit införda i systemet. Men, detta är nu alltså äntligen åtgärdat och alla som betalt in ska ha fått sina utskick under de senaste veckorna.

Förutom att ni uppdaterat stödmedlemssystemet internt, är det någon förändring i hur stödmedlemsskapsbevisen ser ut nu? Och vad är det ni egentligen skickar ut till de som tecknar ett stödmedlemskap?

— De som blir stödmedlemmar nu får ett diplom med en annan grafisk design än tidigare. Annars skickar vi med några klistermärken. Utskicket är för övrigt helt anonymt, det vill säga att det finns ingen avsändare på det.

Varför tycker du att man ska överväga att teckna ett stödmedlemskap i Nordiska motståndsrörelsen?

— Som jag ser det är det att alla män och kvinnor som förstått vikten av vår kamp också har en plikt att bidra med vad de kan. Förhoppningsvis kan man bli medlem eller aktivist och delta mer aktivt i kampen, men jag förstår också att detta inte är möjligt för alla och därför finns stödmedlemskapet. Stödmedlem är något alla kan bli då det enda kravet man behöver uppnå är att betala in ett ekonomiskt stöd till oss en gång om året – det är något alla kan om de vill.

— Bidragen vi får in är enormt viktiga för vår verksamhet då vi ständigt har fler goda idéer än vi har ekonomiska möjligheter att konkretisera dem. Stödmedlemskapet är dessutom också ett moraliskt stöd, det stärker våra aktiva medlemmars kampkraft när nya stödmedlemmar kommer till – då får de väldigt konkreta bevis på att deras engagemang ger resultat.

Stämmer det att vem som helst kan bli stödmedlem oavsett ursprung eller medlemskap i andra organisationer?

— Det är helt korrekt. Som stödmedlem är alla välkomna – även utomeuropéer och sverigedemokrater eller vad de nu må vara. Alla som förstår att situationen i Norden är ohållbar och måste förändras!

Så hur gör man rent konkret då för att bli stödmedlem i Nordiska motståndsrörelsen?

— Det går att skicka in kontanter, betala i handen till någon av våra lokala representanter eller via Bitcoin. Med anledning av bankmaffians trakasserier mot oliktänkande är det tyvärr inte möjligt att Swisha eller betala via kort eller liknande även om vi givetvis hela tiden arbetar på att få fram också sådana alternativ.

Hjälp till i kampen!

Titel:”Bidragen vi får in är enormt viktiga för vår verksamhet då vi ständigt har fler goda idéer än vi har ekonomiska möjligheter att konkretisera dem” Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-07-16 Uppdaterad:2021-07-17

Läs också: