1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen påminner det sovande folket i Kristianstad om stadens brottslighet

Motståndsrörelsen är i Kristianstad för att upplysa folket om vad som behövs för att stävja den ökande brottsligheten. Liverapportering.

Brottsligheten i Kristianstad

I Kristianstad ökar brottsligheten hela tiden liksom som i resten av landet. Detta gör att människor glömmer bort den tidigare brottsligheten. Motståndsrörelsen har åkt till Kristianstad idag för att påminna de boende i Kristianstad om exempelvis dödsskjutningar, ett bibliotek som tvingades stänga ned efter vandalisering och en psyksjuk syrier som kidnappade ett tidningsbud på gatan och tog med personen upp i sin lägenhet där offret tvingades ta droger, dricka alkohol och bli utsatt för ett flertal knivhuggningar. Sedan har bomber briserat och i förra månaden blev en kvinna på 60 år skjuten när hon skulle lämna posten. Hon kom i vägen när två ynglingar körde upp med moped och sköt in i ett köpcentrum i Gamlegården, som ligger i ett invandrardominerat område.

Liverapportering!

Aktivisten Cedric Höglund håller tal för första gången på Lilla torg i Kristianstad.

Vakt har inte tagit till sig budskapet och försöker nu utreda vem som rev ned en affisch från Ung Vänster.

Vakten har nu blivit ombedd att ringa den riktiga polisen istället för att leka det själv, vilket har gjort att han nu surnat till och inte längre vill prata med en av aktivisterna.

Talet hölls flera gånger på torget och det var också avslutningen. Nu har gruppen lämnat torget för att bege sig till en ny plats där mer aktivism skall bedrivas.

Repellering från Galleria Boulevard mitt i centrum i Kristianstad

Personerna gav sig iväg från torget för att förbereda deras repelleringsutrustning. Sedan åkte gruppen till Galleria Boulevard för att repellera ned från sjätte våningen.

Aktionen var lyckad och personerna kollade till banderollen och den har suttit kvar i över en timme. De har nu valt att avsluta aktiviteterna för dagen, därmed avslutas nu också liverapporteringen.

Titel:Motståndsrörelsen påminner det sovande folket i Kristianstad om stadens brottslighet Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-09-11 Uppdaterad:2021-09-12

Läs också: