1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte och kampsport i Näste 5

Lördagen den 11 september samlades Näste 5 för att ha ett informativt och planerande möte. Som avslutning genomförde kampavdelning ett kampsportspass.

Denna dag valde nästets medlemmar att samlas i en trevlig lokal belägen i Dalarnas sydvästra skogar. Efter ankomst och en liten stunds mingel hälsades deltagarna välkomna och mötet påbörjades.

Mötet bestod till en början av allmän information som syftar till att ge åhöraren en tydlig bild av hur läget ser ut för nästet för tillfället. Lite längre fram togs det en kortare paus för att fylla på med lite mellanmål för att sedan kunna fortsätta med mötets senare del. Under denna senare del deltog samtliga i planerandet av gruppens framtida aktiviteter och projekt.

Efter att månadsmötet meddelats avslutat började deltagarna att iordningställa lokalen. Medan majoriteten av medlemmarna höll på att städa upp och organisera lokalen åkte nästets kampavdelning till ett närliggande grönområde för att träna lite boxning.

Lördagens boxningspass var lite av en nystart då kampsportsträningarna har legat vilande under sommarmånaderna. Teknikdelen av passet fokuserade starkt på jabben, men även kroken blev övad till viss del.

Passet avslutades som vanligt med sparring. Denna gång hade dock ansvarig på plats planerat den nyligen nämnda sparringen på ett lite annorlunda sätt. Förutom att deltagarna mötte varandra en mot en övade de även på att sparras tre mot två.

Detta ledde till en del utmaningar då respektive deltagare är tämligen vana med att sparras mot en motståndare. Efter att motståndsmännen blivit uttröttade och sparringrundorna tagit slut började man packa ihop all sin utrustning. Före man hade hälsat varandra farväl var redan platsen för nästa helgs träning bestämd.

Vill du med ha en gemenskap där man har en nationalsocialistisk strävan och blir bättre tillsammans? I så fall bör du ansöka till Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:Månadsmöte och kampsport i Näste 5 Författad av:Naste 5 Publicerad:2021-09-17 Uppdaterad:2021-09-17

Läs också: