1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Region Värmlands utredning fastslår att den uthängda tandläkaren inte gjort några fel

Utredningen som förekoms av en uthängning i NWT, visar att mannen agerat professionellt.

I förra veckan berättade motståndsrörelsen.se om den orimliga uthängningen av en värmländsk tandläkare i lokalblaskan NWT, enbart med anledning av att mannen påstås vara engagerad i Nordiska motståndsrörelsen.

NWT har fortsatt sitt drev mot mannen som de tydligt propagandistiskt kallar för ”nazisttandläkaren” i syfte att försöka avhumanisera honom och istället föra sina läsare mot tankarna till monstret i någon gammal B-skräckfilm.

Skärmdump från nwt.se 2021-10-01.

Region Värmland har efter uthängningen genomfört en utredning för att ta reda på ifall mannen under sina många år som anställd låtit sina åsikter påverka honom i sin arbetsutövning. Hur utredningen gick till är oklart, kanske har man ringt runt till gamla patienter och frågat ifall mannen brukar uppföra sig extra artigt i folkgemenskaplig anda?

Utredningen är nu klar och visar självklart på att mannen agerat professionellt under sin karriär och inte på något vis gjort några fel och att det därför inte finns något ”lagligt stöd för att vidta arbetsrättsliga åtgärder”. Enligt Sveriges grundlag om yttrandefrihet får man nämligen ha vilka åsikter man vill, inklusive sådana som på alla tänkbara vis skulle göra nationen bättre och starkare.

Kanske till regionrådet Fredrik Larssons (M) förtret, då han till NWT uttalat sig att han tycker att nationalsocialismen är avskyvärd. Om det är utökad yttrandefrihet gentemot idag, hårdare straff för pedofiler, förbudet av plågsamma djurförsök eller något annat i Nordiska motståndsrörelsens politiska program som Fredrik Larsson inte tycker ”stämmer överens med sin värdegrund” framgår inte av artikeln i NWT.

Region Värmland får i varje fall behålla en kompetent och omtyckt tandläkare.

Titel:Region Värmlands utredning fastslår att den uthängda tandläkaren inte gjort några fel Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-10-01 Uppdaterad:2021-10-03

Läs också: