1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Barnuppfostran och politik

En del vill inte pådyvla sina värderingar på sina barn, de vill att barnen ska få välja själva. Många andra grupper gör inte så och om du inte ger barnen värderingar så kommer dagens statsmakt göra det.

Ursprungligen publicerat på Nordfront.se.

Jag vill börja den här texten med att påpeka att jag själv inte har några barn, men om jag hade haft några så hade jag levt som jag lär. Det är enkelt att säga men jag känner ändå ett behov av att framföra detta.

När jag pratat med människor som har sett sig som nationalsocialister eller har varit starkt sympatiska till världsåskådningen så är det en del som har sagt att de inte vill påtvinga deras värderingar eller idéer på sina barn. ”De ska få välja själva”, säger de. Jag har alltid blivit förbryllad över hur lättvindigt de säger detta. Jag tror det är lite av en generationsfråga där äldre människor tänker i sådana banor i högre grad.

Varför jag blir förbryllad är därför att övriga människor och samhället i helhet inte har några som helst problem att skola sina egna barn och andras i ”demokratiska värderingar”. Alla barn skolas genom skolväsendet, den privata pressen (judiskättade Bonnier) och public service. De som säger att de får välja själva är oroliga över känslan att indoktrinera sina barn, men denna indoktrinering är betydligt mer påtaglig hos de andra i vårt samhälle.

Ett exempel som jag har från min skoltid, var när en person skulle hålla ett föredrag om Sverigedemokraternas politik. Detta var något som läraren tog öppet avstånd ifrån inför hela klassen. De politiska partiernas program lärs ut men ni kan räkna med att Nordiska motståndsrörelsens program inte lärs ut, utan det kommer tolkas till eleverna. SVT, SR och UR är så rädda att de aldrig låter Nordiska motståndsrörelsen komma till tals om de inte har chansen att klippa i det. Detta gör de för att det står inskrivet i deras stadgar att de skall föra fram demokratiska värderingar och då får de lov att blockera de icke-demokratiska. Alltså har dagens demokratiska föräldrar inte några som helst problem med att ”indoktrinera” inte bara sina egna barn utan även dina!

Överlåter du uppfostran åt dessa så kommer de försöka vända dina egna barn mot dig, de kommer uppfostra dem politiskt, de kommer lära dem att hata sig själva, hata sina förfäders kultur och att hata vita samhällen. Vi ser resultatet av deras politiska uppfostran idag. Varför låta dina barn vandra i mörkret med förhoppningen att de hittar till nationalsocialismen själva? Varför uppfinna hjulet en gång till när vi vet hur makten gör allt för att dölja sanningen och attackera de som ifrågasätter makten överhuvudtaget?

Tittar vi på uppfostran hos andra etniska grupper, religiösa samfund och demokraterna, så ser vi att judar, zigenare och kineser till exempel uppfostrar sina barn i en etnisk anda för att bevara gruppen. Ingen skambelägger dem för det, tvärtom. De uppmuntras och får statliga stöd för det!

Idag råder konsensus i den judiska gruppen om att en judisk skola behövs. Allt fler barn växer upp i hem präglade av flera kulturer och den judiska kunskapen i hemmet är inte lika närvarande som i tidigare generationer. I en sådan verklighet blir skolan ännu viktigare.

Kristna, muslimer och andra religiösa uppfostrar sina barn i deras religion, religiösa institutioner får bidrag för detta och föräldrarna är drivande i att hålla dessa institutioner vid liv.

Skambeläggning

Därför måste ni se att när någon skambelägger er för att uppfostra barnen i en riktning ni vill göra så vill de egentligen få över era barn på deras sida. Likadant är det när det kommer till skolväsendet. När AfS eller Nordiska motståndsrörelsen har varit på skolorna så kommer lärarna ut och tar in barnen som är nyfikna med frågor. Lärarna blir instinktivt fientliga, istället för att låta barnens nyfikenhet vara det primära där de får hitta svaren på egen hand.

Myndigheter som Socialtjänsten kanske är något som vissa föräldrar är rädda för, jag förstår detta. De har en stor makt men än tar de inte barnen och om de skulle börja göra det för att barnen fostras med korrekta värderingar, ja då måste blodet tveklöst börja flyta omgående. Men tills dess så bör ingen av er känna någon skuld över att ge era barn en uppfostran som inte är i linje med den nuvarande makten.

Titel:Barnuppfostran och politik Författad av:Marcus Hansson Publicerad:2021-10-25 Uppdaterad:2021-10-26

Läs också: