1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

”När kollapsen kommer går jag med”

Karl Folkesson kommenterar fenomenet med sympatisörer som ”väntar på kollapsen”.

Ursprungligen publicerad på Nordfront.se.

När man uppmanar sympatisörer att organisera sig och kämpa för ett bättre Norden får man ibland höra: ”När systemkollapsen kommer, då ska jag gå med”.

Påståendet är en dålig ursäkt. Det kommer oftast från välvilliga människor som ännu inte har tagit modet till sig att göra något. Som en försvarsmekanism för att legitimera sin egen passivitet har de intalat sig att de måste vänta på att saker och ting blir värre.

Att många fler rasfrämlingar måste välla in över Nordens gränser innan de kan agera. Att ekonomin måste bli lite sämre först.

Att vänta på ”kollapsen”

De här accelerationisterna väntar på vad de kallar systemkollapsen, ett ekonomiskt och politiskt tillstånd då dagens makthavare har tappat greppet om sin makt. Det kan vara en allvarlig ekonomisk kris som i sin tur leder till fattigdom och svält.

Kommer den här dagen då? Kanske.

Vi vet inte hur framtidens förhållanden kommer att se ut och vi vet inte hur revolutionen kommer att utspela sig. Men vi kan åtminstone inte räkna med att det kommer en dag då vi kan ta makten utan att göra någonting.

Sämre förhållanden ger oss inte makten gratis

Precis som sydafrikanen Boer Jack poängterar under ett samtal med britten Mark Collett: I Rhodesia blev det så illa det kunde bli, utan att den vita befolkningen slog tillbaka.

Afrikanska kommunister fördrev, terroriserade och mördade stora delar av den vita befolkningen innan de tog makten och döpte om landet till Zimbabwe. Hela tiden upprepades mantrat: ”När X händer, då ska jag agera”. Men rhodesierna agerade aldrig riktigt och idag finns ingen nämnvärd vit befolkning kvar i landet.

Historien har visat att sämre förhållanden inte kommer att ge oss makten gratis.

Gemensamt för lyckade revolutioner

Det gemensamma för lyckade revolutioner är inte bara att de föregås av att samhället förfaller, utan också att det finns en organiserad, revolutionär kraft som står redo när det händer. Det måste finnas en rörelse som kan leda massorna när en revolutionär stämning råder.

Vi kan se det i NSDAP:s maktövertagande i Tyskland på 30-talet, och till viss del även i Gyllene Grynings tidigare framgångar i Grekland.

Föreställ dig att NSDAP aldrig hade bildats, att ingen satte upp affischer, demonstrerade eller höll tal, utan att alla satt hemma och väntade på ”kollapsen”. Hur hade nationalsocialisterna då tagit makten?

Att fler och fler ansluter sig till kampen bidrar till att skapa den starka kraft som framtiden kräver att vi ska vara. Såväl intern som extern aktivism resulterar i att gemenskapen inom organisationen stärks och allmänheten får beskåda vår växande styrka. Just detta är otroligt viktigt för att folket ska välja oss istället för förrädarpolitikerna när deras resurser tryter, för att vi är den starka kraften.

Det rätta tillfället att ansluta sig

Det rätta tillfället att agera, att organisera sig och kämpa för en bättre framtid är inte imorgon eller om ett par år. Om du ännu inte har gjort slag i saken är det bästa tillfället att ansluta dig till kampen redan idag.

Vi har inte tid att sitta och vänta på att himlen ska falla ned. Vi måste vara så rustade som möjligt för alla tänkbara situationer i framtiden, även en plötslig samhällskollaps. För att vi ska vara så förberedda som möjligt måste även du agera redan idag.

Revolutionen behöver dig!

Titel:”När kollapsen kommer går jag med” Författad av:Karl Folkesson Publicerad:2021-11-24 Uppdaterad:2021-11-24

Läs också: