1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig banderollaktion med glöggbord i Luleå

Lördagen den 18 december samlades aktivister från Näste 6 för att sprida god julstämning till de julklappsköpande luleåborna.

Målet med aktionen var att sprida ett sunt julbudskap till folket, i kontrast till den ytliga materialism och köpångest som annars kännetecknar julen för de flesta människorna av idag. Därför valde man att ta med en banderoll med texten ”Älska ditt folk!” för att ge en tankeställare åt konsumenterna om vad man borde lägga sin energi på istället.

Med sig hade man också kaffe och glögg som ställdes på ett bord för att bjuda förbipasserande på, och önska en god jul. Man valde att ställa sig på en bro på området Storheden då det är samlingspunkten för regionens storshoppare och där de stora butikerna finns. Resultatet blev att det blev en oupphörlig ström av bilar som fick ta del av budskapet. Långa bilköer tillhör det ovanliga i Norrbotten, bör påpekas.

Konsumenter på väg att tillbedja sina materialistiska gudar.

Aktionen gick väldigt smidigt och lugnt till de första timmarna, men budskapet om att älska ditt folk verkar inte falla alla i smaken, speciellt systemlakejer, då en polisbil rullade fram mot aktivisterna efter att midvintermörkret börjat lägga sig över området.

Ut ur polisbilen klev två kvinnliga konstaplar, den ena surare än den andre, och började omgående att bete sig på ett otrevligt och pinsamt sätt och förhörde aktivisterna om banderollen. Inledningsvis så krävde de att få banderollen i beslag som bevis för kriminell verksamhet, men efter att ha talat med högre ort nöjde de sig med att delge samtliga närvarande misstanke om olaga affischering och tog deras personuppgifter under hot om omhändertagning. Efter uträttade trakasserier satte de sig snabbt i bilen igen och åkte iväg, förmodligen upphöjda av stolthet över att ha gjort sitt för landets säkerhet.

Denna bagatell var dock inget som berörde aktivisterna på plats, som under glada samtal drack glögg och vandrade tillbaka till bilarna med sin banderoll, nöjda över en lyckad aktion.

Vill du också delta i kampen för folkets överlevnad? Ansök då om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen redan idag!

Titel:Offentlig banderollaktion med glöggbord i Luleå Författad av:Naste 6 Publicerad:2021-12-21 Uppdaterad:2021-12-21

Läs också: