1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Extrainsatt landsmöte i Danmark med utnämning av ny nationell chef

I helgen samlades aktivister från den danska grenen av Nordiska motståndsrörelsen för utbildning, samkväm och utnämning av en ny chef för den danska verksamheten.

Ursprungligen publicerat på Nordfront.dk.

Samtliga aktiva medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen var under fredagen inbjudna till ett extrainsatt landsmöte där deltagarna fick lyssna på ett inspelat tal av organisationens ledare Simon Lindberg.

I inspelningen berättade Lindberg om sin syn på den danska kampen sedan etableringen av den danska grenen för fyra år sedan, om behovet av fanatiska kämpar och ett stabilt och starkt ledarskap. Av denna anledning utnämndes också den mångårige aktivisten och nästeschefen Jacob Vullum Andersen till chef över Nordiska motståndsrörelsens danska gren.

Efter detta höll Jacob Vullum Andersen ett tal som behandlade de tankar och visioner han har för organisationen i Danmark, samt behovet för att ytterligare orientera sig mot de ursprungliga nordiska och germanska folkens naturliga moral som enligt Vullum är något som är minst lika viktigt som den politiska delen av kampen.

Efter att ha talat om idealism och vision presenterade Vullum en rad förändringar i strukturen gällande den danska grenen.

Sedan var det dags för en gemensam måltid och i samband med det öppnades också försäljning av t-shirts och utdelning av propaganda.

Under kvällen blev de närvarande utmanade i ett slags rollspel där målet var att utbilda alla till att bli bättre på gatu-anpassad argumentationsteknik – något som kan komma till nytta under framtida offentliga flygbladsutdelningar. I en lättsam och humoristisk atmosfär fick var och en iklä sig rollen som aktivist, respektive nyfiken förbipasserande samtidigt som de arbetade sig igenom ett utbildningskompendium med en mängd frågor och lämpliga svar.

När dagens program sedan var avslutat samtalades det om allt mellan himmel och jord, spelades spel och tittades på film om aktivism på storbildsskärm fram tills det var läggdags.

Nordiska motståndsrörelsen i Sverige vill gratulera Jacob Vullum Andersen till utnämningen och önska honom all lycka med organiserandet av den danska verksamheten framöver!

Titel:Extrainsatt landsmöte i Danmark med utnämning av ny nationell chef Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-02-14 Uppdaterad:2022-02-14

Läs också: