1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nordiska motståndsrörelsens valdeltagande 2022

Här kommer information om var du kan göra ett revolutionärt val för vårt folk i höstens val.

Det revolutionära och nationalsocialistiska alternativet i årets val, Nordiska motståndsrörelsen, kommer officiellt att ställa upp i valkampen för kommunvalen till Ludvika, Munkedal, Vetlanda och Örkelljunga. Dessutom ställer man också upp i riksdagsvalet.

I Ludvika är toppnamnet riksrådsmedlemmen Pär Öberg som också satt i Ludvika kommunfullmäktige mellan åren 2014 – 2018. Efter honom på Ludvika-listan finner vi veteranen och honnörsmedlemmen Vera Oredsson, sedan de mångåriga aktivisterna Nicklas Norling, Emma Karlsson och Markus Nordh.

Pär Öberg presenterar en motion i Ludvika kommunfullmäktige.

I Munkedal utgörs förstanamnet av riksrådsmedlemmen, tillika chefen över Nordisk Radio, Fredrik Vejdeland. Som andranamn hittar vi den lojala aktivisten Samuel Johansson.

Fredrik Vejdeland talar på Organisationsdagarna 2021.

I Vetlanda finner vi överst chefen för Näste 7, Hampus Maijala, och efter honom den fleråriga medlemmen och radiomedarbetaren Noora Isojärvi.

Hampus Maijala håller tal i Vetlanda 2021.

I Örkelljunga består listan av två trogna aktivister, uppskattade talare och skribenter i form av Sebastian Elofsson som nummer ett och Marcus Hansson som nummer två.

Sebastian Elofsson här som fanbärare under en aktivitet i Helsingborg.

Riksdagslistan utgörs av Nordiska motståndsrörelsen riksråd och leds således av organisationens ledare Simon Lindberg. Som andranamn finner vi Pär Öberg, på plats nummer tre Fredrik Vejdeland och sist, men inte minst, Robert Eklund som namn nummer fyra.

Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg, här tillsammans med Robert Eklund.

De kommande månaderna innan valet i september kommer kandidaterna presenteras närmare, liksom att kommunpolitiska program kommer släppas och valsedlar kommer läggas upp tillgängliga för beställning här från sidan.

Vill du redan nu stödja Nordiska motståndsrörelsens valkamp lokalt eller i riksdagsvalet rekommenderas du i första hand att ansluta dig till kampen och i andra hand att stödja oss ekonomiskt.

Läs även:

* Simon Lindbergs kommentar kring Nordiska motståndsrörelsens valkampsplan

* Nordiska motståndsrörelsens rikspolitiska ståndpunkter inför valet 2022

Lyssna på: Podcasten Ledarperspektivs valspecial i avsnitt 85

Titel:Nordiska motståndsrörelsens valdeltagande 2022 Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-03-29 Uppdaterad:2022-05-18

Läs också: