1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Frågor och svar om Motståndsrörelsens 1 maj

Här kommer frågor och svar gällande söndagens torgmöten i Ludvika, Vetlanda och Munkedal.

Vad kommer att hända på plats?

Torgmöten kommer arrangeras under parollen ”Vita arbetare byggde detta land – vita arbetare kan ta tillbaka detta land”. Tal på temat kommer hållas av representanter för Nordiska motståndsrörelsen. Det kommer även finnas möjlighet att mingla och ställa frågor och annat.

Tillstånd har alltså sökts, finns det någon risk att det inte blir några torgmöten denna dag trots allt?

Torgmötena kommer helt säkert att bli av!

Exakt tid och plats (inte själva centralorten i sig utan mer var någonstans i Ludvika, Vetlanda och Munkedal) kan dock komma att ändras och därför är det viktigt att du håller utkik här på Motståndsrörelsen.se där du får den senast uppdaterade informationen.

Varför ska just du delta?

Förutom att det är en unik möjlighet att få höra Motståndsrörelsen tala i verkligheten, något som 100 gånger av 100 överträffar att höra talen på nätet i efterhand, så betyder det också väldigt mycket för Motståndsrörelsens talare att just du dyker upp och visar ditt intresse. Ju fler som kommer desto bättre!

Ditt deltagande kommer med största sannolikhet också leda till att du knyter kontakter med intressanta människor (om du nu vill göra det – annars slipper du).

Vem får delta?

Alla som vill oavsett ålder, kön, ras, religion eller politisk tillhörighet får delta. Till och med socialdemokrater är välkomna.

Vad förväntas av dig om du deltar?

Att du respekterar talarna på scenen och Motståndsrörelsens grundlagsstadgade rätt till mötesfrihet. Sedan får du gärna delta med ett öppet sinne om du inte redan är övertygad nationalsocialist.

I övrigt inget alls – det är alltså inte tal om någon demonstration eller att du ska delta på något speciellt upptåg eller liknande. Bara kom som du är och gå därifrån klokare!

Finns det något annat att tänka på?

Om du vill skänka pengar till Nordiska motståndsrörelsens valkamp 2022 så ta ut kontanter i förväg då vi förvägras bankkonton och Swish och därför inte kan ta emot bidrag på detta vis. Givetvis går det också att ansöka om medlemskap på plats eller på annat vis erbjuda sin hjälp till organisationen.

I övrigt och som alltid blir garanterat dagen trevligare om du medtager kläder efter väder och ett gott humör!

Väl mött på söndag i Ludvika, Vetlanda eller Munkedal! För senast uppdaterade exakt tid och plats – läs här. Om du har fler frågor är du välkommen att skicka dessa via e-post eller vårt krypterade kontaktformulär.

Titel:Frågor och svar om Motståndsrörelsens 1 maj Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-04-28 Uppdaterad:2022-04-30

Läs också: