1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte och banderollaktion på cruising i Vetlanda

Lördagen den 7 maj genomförde Näste 7 månadsmöte och en offentlig banderollaktion.

Studiecirkel om rasbiologi

Kamrater i Näste 7 samlades ute på den småländska landsbygden för att genomföra månadens möte. Man började med studiecirkel där man gick igenom boken Ras, evolution och beteende av  J. Philippe Rushton. Boken handlar om skillnader i överlevnadsstrategi mellan raserna. Efter ungefär en timmes diskussion om rasbiologi var det dags för mat; måltiden för dagen var smörgåstårta.

Efter maten hölls mötet. Man gick igenom månaden som gått och utvärderade de aktiviteter som man haft. Sedan planerade man för kommande aktiviteter framöver.

Efter månadsmötet begav sig kampavdelningen in till centrala Vetlanda för att hålla en banderollaktion då det denna kväll var cruising i staden. En lång karavan av allt från finare äldre bilar till nya sportbilar passerade genom staden, och vissa var väldigt spektakulära. Mycket folk hade samlats i centrum för att titta på alla bilar, och dessa var nästan uteslutande vita människor.

Polisen befann sig på plats från start. De var märkbart missnöjda med att Motståndsrörelsen var på plats, men de gjorde inget för att få bort aktivisterna. Antagligen ville de inte visa sitt rätta ansikte inför den stora folksamlingen. De meddelade dock aktivisterna om att en anmälan om brott mot ordningslagen hade upprättats.

Aktivisterna möttes av många tummar upp och ett starkt stöd från bilisterna. Trots att polisen var på plats ropades det också förbjudna hälsningsfraser från bilarna.

Bara en enstaka dåre kom fram för att uttrycka missnöje genom att ställa sig framför banderollen och ropa förolämpningar på engelska. Sedan lämnade han platsen upprörd och fortfarande ropandes till aktivisterna.

Efter denna mycket lyckade aktivitet tackade man varandra och begav sig sedan nöjda hem igen.

Titel:Månadsmöte och banderollaktion på cruising i Vetlanda Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-05-10 Uppdaterad:2022-05-11

Läs också: