1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Vi förlåter aldrig Tamim Sultanis dåd

Natten till årsdagen 3 mars genomförde Näste 7 en nattaktion i Vetlanda där man återigen uppmärksammade den anti-vita kniv-brottslingen.

3 mars 2021 gick rasfrämlingen Tamim Sultani på Vetlandas gator med en kniv i sin ficka. Sultani gick in på Vetlandas resecentrum där han i 16 minuter fick knivhugga sju oskyldiga svenska män och kvinnor. Anledningen till att detta vansinne fick pågå så pass länge var för att trots att det fanns poliser i Vetlanda fick polisen åka från grannkommunen Eksjö istället. Detta är något som Nordiska motståndsrörelsen aldrig kommer glömma eller förlåta! Med anledning av det gick man ut under natten till årsdagen och visade sitt hat mot systemet som är ansvariga.

Nattens aktivitet började med propagandaspridning i Vetlandas centrala delar där klistermärken sattes upp och flygblad delades ut till hushåll. Efter detta, och med folk och bilar i rörelse, hängdes en docka på stora torget i Vetlanda mittemot kommunhuset där det väldigt snart efter att dockan hängts upp samlats en skara nyfikna Vetlandabor.

Nordiska motståndsrörelsen förlåter aldrig de övergrepp som begåtts av de, av systemet importerade rasfrämlingar som befinner sig i Norden. Med anledning av detta hängdes därför en docka föreställande Tamim Sultani som en symbolisk handling för att visa på det enda rättmätiga straff för dennes vidriga dåd, men också som en påminnelse till Vetlandas befolkning att även om våra folkförrädarpolitiker och mångkultursvurmande journalister har glömt, så glömmer aldrig Nordiska motståndsrörelsen Tamim Sultani, de som nära på miste livet eller de politiker som är ytterst ansvariga för att detta dåd har kunnat hända.

Docka föreställande Tamim Sultani i ett sunt samhälle.

Hur många ska behöva offras på mångkulturens altare? Gör din plikt och ansök till Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:Vi förlåter aldrig Tamim Sultanis dåd Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-03-06 Uppdaterad:2024-03-08

Läs också: