1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktivisttest och flygbladsutdelning i Vetlanda

Söndagen den 22 maj genomförde Näste 7 fystest och höll en offentlig aktivitet.

Man började med löpningen och sedan gick man över till styrkegrenarna. Testet gick bra och flera medlemmar hade gjort framsteg sedan förra testet. Efter aktivisttestet tränade man lite brottning och även på att välta stora traktordäck.

Efter träningen åkte man till en mataffär för att genomföra en offentlig flygbladsutdelning och uppmana Vetlandaborna att rösta på Nordiska motståndsrörelsen i höstens val. Man ställde upp sig med fana och flygbladsutdelare vid båda ingångarna av en affär. Flygbladen gick åt väldigt väl, många var nyfikna och tog emot bladen, och vissa stannade för att konversera med motståndsmännen.

En gubbe på cykel försökte rycka flygbladen från en av utdelarna och blev då konfronterad av en motståndsman. Gubben kunde inte förklara sitt beteende med mer än att han var väldigt upprörd. Han framstod som väldigt känslostyrd och oförmögen att kontrollera sitt beteende.

När aktiviteten pågått till den bestämda tiden avslutade man. Precis när man gick tillbaka till bilarna dök polisen upp och stirrade på och fotograferade motståndsmännen från polisbilen, men utan något närmande.

Titel:Aktivisttest och flygbladsutdelning i Vetlanda Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-05-29 Uppdaterad:2022-05-30

Läs också: