1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen i Småland höll torgmöten i fyra olika städer under lördagen

Jönköping, Nässjö, Vetlanda och Eksjö fick alla ta del av nationalsocialistisk agitation.

Man började i Jönköping utanför köpcentret A6. Förste talare var Jonas Jensmark som talade om vilka som bär ansvaret för folkutbytet och uppmanade folk att ansluta sig till motståndet mot dessa förrädare.

Det pågår ett folkutbyte i Sverige, där vi inom en inte allt för lång framtid kommer bli en minoritet i vårt eget land, något som på sikt innebär att vårt folk, vår ras kommer att utplånas för evigt. något som, om det skulle tillåtas att ske skulle vara totalt oåterkalleligt.

Jonas Jensmarks tal

Sedan talade Nästeschef Hampus Maijala. Även hans tal handlade om folkutbytet, om massinvandringens konsekvenser för det svenska folket, och om politikernas korruption. Han talade även om valet i höst, att göra ett revolutionärt val genom att rösta på Motståndsrörelsen.

Ett folkutbyte håller på att ske mitt framför dina ögon, ett folkutbyte som förnekas kraftigt av etablissemanget men som samtidigt basuneras ut i triumf när de styrande tillsammans med mediasvansen ska visa hur humanitära de är.

Utdrag ur Hampus Maijalas tal

Man fortsatte sedan genom att ställa upp och hålla talen igen på Hovrättstorget i Jönköping. Sedan åkte man vidare och höll talen även i centrala Nässjö. Efter det i Vetlanda och slutligen Eksjö.

Nässjö

Du kan fortsätta blunda medan etablissemangets kängor krossar dig och allt du håller kärt eller så kan du ansluta dig till Nordiska motståndsrörelsen. Den enda kraft som är villig att offra allt för att kasta ut de utomeuropeiska främlingarna och ställa Sveriges politiker till svars för deras folkfientliga politik.

Maijala.
Eksjö.

I flera århundraden har den vita, svenska smålänningen kämpat – kämpat för att bruka jorden, kämpat mot förtryck, kämpat för sin trygghet. Och vi fortsätter att kämpa, idag mot ett förtryckande och korrupt system, mot massinvasionen, mot främlingsvåldet.

Jensmark.
I Eksjö hölls talen på det av Miljöpartiet ockuperade Stora torget.

Vi kämpar för att Småland åter ska befolkas av vita människor, fritt från främmande element som totalt saknar rättighet att vara här, folk som aldrig har bidragit och aldrig kommer bidra till utvecklingen av vårt samhälle. Och jag undrar vad som måste ske för att du ska ta ditt ansvar och bli en del av kampen? Måste främlingsgängen slå dig till marken personligen innan du skrider till handling och slutar knyta näven i fickan? Måste din dotter bli våldtagen, måste din son bli misshandlad?

Jensmark.

Du har ett val svensk, och förstå att det behöver inte vara såhär.
Gör ett revolutionärt val!

Maijala
Titel:Motståndsrörelsen i Småland höll torgmöten i fyra olika städer under lördagen Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-06-13 Uppdaterad:2022-06-14

Läs också: