1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Gemensam kamp för vit stolthet världen över

Nordiska motståndsrörelsens ledare skriver här om att inspirera och låta sig inspireras av internationella kamrater för den gemensamma saken.

Under förra veckan tog jag och många andra förnöjsamt del av videos via Nordfront från den schweiziske aktivistorganisationen Junge Tat och från Patriot Front i USA.

Det är otroligt glädjande och motiverande att se det nationella motståndet växa och bli allt mer seriöst även utanför Norden. Som jag tidigare pratat om i podcasten Leadership Perspective kommer det tids nog att vara totalt nödvändigt att vita över hela världen organiserar sig i kampen. Då vårt folks fiender verkar globalt måste också vi göra detsamma för att kunna bekämpa dem.

Extra roligt blir det såklart när man vet om att såväl Junge Tat som Patriot Front, liksom så många andra nationella organisationer i världen, starkt har inspirerats av oss i Nordiska motståndsrörelsen. De har sett på oss som föredömen i kampen och som ett bevis på att det faktiskt går att frambringa revolutionära och gatuaktiva organisationer också i detta tidevarv när internet-aktivism annars dominerar mer och mer (till fiendens stora glädje eftersom de har betydligt större kontroll över nätet än över gatorna).

Patriot Front på en demonstration i Washington.

Varje vecka får jag e-post eller privata meddelande via sociala medier där människor från stora delar av den vita världen, USA, Ryssland, Storbritannien och Australien med flera, önskar ansluta sig till Nordiska motståndsrörelsen och/eller starta upp grenar av organisationen i sina respektive länder. Jag svarar dock samtliga att man enbart kan gå med oss om man bor i Norden och att vi inte är intresserade av att etablera oss utanför Norden, men att de istället borde starta egna organisationer och i detta för all del låta sig inspireras av oss, men också ha kontakt med oss för hjälp- och vägledning. En del organisationer har också bildats och utvecklats på precis detta vis.

Det är vidare flera av de prominenta internationella gäster som under åren deltagit i den engelskspråkiga podcasten Nordic Frontier som uttryckt sitt helhjärtade stöd till Nordiska motståndsrörelsen.

Nordiska motståndsrörelsen demonstrerar i Falun.

Allt detta gör en såklart otroligt stolt. Det bevisar att det hårda arbete jag och alla medlemmar i organisationen lägger ned varje dag faktiskt gör verklig skillnad – inte bara här hemma utan också på andra sidan planeten. Med ditt engagemang hos oss skapas ringar på vattnet, från minsta lilla uppsatta klistermärke till deltagande i stora demonstrationer, så bidrar du till att den nationella rörelsen stärks och växer i hela den vita världen!

Eller som amerikanska National Socialist Creators Club svarade när de fick frågan om varför de valt att göra ett temanummer av sin tidning National Socialist om just Nordiska motståndsrörelsen:

Nordiska motståndsrörelsen är den pittoreska visionen av vad Adolf Hitler uppnådde innan han tog makten i Tyskland. Nordiska motståndsrörelsen är en av de mest framgångsrika nationella rörelserna hittills. Vi ser den ära, tapperhet, mod, organisationsförmåga, ärlighet och tillit som Motståndsrörelsen är ett exempel på. Vi ser att Nordiska motståndsrörelsen har skapat en närmast perfekt modell för nationalsocialistiska organisationer, som nästan alla organisationer borde försöka att kopiera.

Tyska Der Dritte Weg är ytterligare en internationell kontakt som inspirerats och inspirerar. Här i Plauen.

Du som är bosatt i Norden har lyxen att faktiskt kunna bistå oss precis här där du bor. Gillar också du det du ser i videoklippen ovan från våra utomnordiska kamrater kan du hjälpa dem att växa genom att ansluta dig till oss i Nordiska motståndsrörelsen så att vi växer. Då blir också cirkeln sluten, för då har ju faktiskt också de kämpande folkkamraterna i Schweiz och USA hjälpt oss att växa.

Länge leve den gemensamma kampen för vår ras. Vit stolthet världen över!

Titel:Gemensam kamp för vit stolthet världen över Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2022-06-17 Uppdaterad:2022-06-18

Läs också: