1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen på Torparedagarna

Söndagen den 3 juli besökte aktivister från Näste 3 marknaden och evenemanget Torparedagarna i Åstorp. Somliga var mer glada än andra för detta.

Ganska snart efter uppställning kom en rabiat, vit, engelsktalande kvinna och gapade om att man inte fick stå där och dela flygblad. Väktare och polisen skulle hon ringa, samtidigt som hon började skrika ut ”Fascists!” på engelska för att störa. Men ingen marknadsbesökare brydde sig nämnvärt. 

Eftersom det inte passade att svenskar utnyttjade sina lagliga rättigheter i sitt eget land uppmanades hon att sticka tillbaka till sitt hemland. Flygbladsutdelningen rullade nu på med mycket flygblad som bytte ägare, även mellan medlemmar från andra partier och aktivisterna, med vänliga diskussioner trots de politiska olikheterna.

Vänlig i tonen var också en hel del besökare som blev glada över att se Nordiska motståndsrörelsen på plats och vissa gick till och med fram aktivt för att be om flygblad. 

Den rabiata kvinnan i full fart med att godhetssignalera.

När den rabiata engelska kvinnan fick beskedet av polisen att de inte brydde sig om att det delades ut flygblad på allmän plats och att de således inte skulle dyka upp blev hon så upprörd att hon lätt gick in i en av flygbladsutdelarna för att sedan genast springa till ordningsvakterna och skrika varg. Nu ville hon att polisen skulle komma dit för att ta upp hennes anmälan. Därefter fortsatte flygbladsutdelningen medan ordningsvakter och kvinnan fick se på när ännu fler besökare fick ta del av Motståndsrörelsens sunda budskap genom flygblad.

När aktiviteten var slut stack vissa av deltagarna vidare för att genomföra ett tuffare gemensamt träningspass.

Titel:Motståndsrörelsen på Torparedagarna Författad av:Naste 3 Publicerad:2022-07-04 Uppdaterad:2022-07-05

Läs också: