1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Träning och bad i Stockholms skärgård

Lördag 2 juli träffades kamrater för en heldag av träning och samkväm.

Tanken var att påbörja aktiviteterna redan vid lunch, men då det finns motståndsmän i nästet som även jobbar hårt på lördagar så fick man senarelägga allt till eftermiddagen. Dagen skulle bjuda på både hård träning, bad och samkväm, allt i sommarsolens värme.

Efter att alla infunnit sig till mötesplatsen, vilken var ett utegym i närheten av skärgården, började man med lättare uppvärmning. Sedan varvades löpning runt en slinga med träning vid gymmets alla redskap. När alla kände sig tillräckligt utmattade i den stekande hettan tog man sig till en skuggig gräsmatta precis i närheten.

Här tränades både kondition och boxningsteknik i form av snabba slagkombinationer följt av armhävningar eller upphopp. Träningen varierades hela tiden och man bytte plats på de som slog och de som fick hålla mitsar. Efter vad som kändes som en kort stunds träning insåg man att aktiviteten redan hade tagit närmare tre timmar och därför avrundade man. Nu var det dags att bege sig längre ut mot skärgården.

Med bil åkte man så långt det gick tills vägen slutade med en mindre parkering i närheten av vattnet. Härifrån begav man sig ner längst en stig och tog med sig en bunt vedklabbar från kommunens virkeslåda, och fortsatte sen över lite klippor. På andra sidan klippan fanns en färdig grillplats med bänkar, samt en brygga med stege. Platsen var helt öde trots den fantastiska utsikten så kamraterna slog sig ned.

Vedklabbarna klövs till mindre bitar och elden startades omgående då det skulle grillas. Elden tog snart form och även om det var en varm sommarkväll så är det ändå något väldigt speciellt med en egen brasa som värmer själen.

Många samtal hölls om det ena och det andra, och god mat delades kamrater emellan. När allt var uppätet tog flera deltagare tillfället i akt och provade på att bada i havet. Förvånansvärt varmt för att vara havet, men ändå friskt och svalkande efter en dags hård träning. Efter många hopp från bryggan med diverse utrop och gester med armar drog man sig tillbaka till elden igen. Här satt man kvar och småpratade tills kort innan solen började gå ner, då man skiljdes åt och begav sig hem från idyllen, tillbaka till det korrupta antivita samhälle vi alla lever i.

Titel:Träning och bad i Stockholms skärgård Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-07-11 Uppdaterad:2022-07-11

Läs också: