1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Valkamp i Vetlanda och Jönköping

Under helgen har Näste 7 varit högaktiva i de bägge städerna.

På torsdagen var man i Jönköping och besökte Alternativ för Sveriges torgmöte i staden. Man ställde upp med banderoll för att uppmana åhörarna att ansluta sig till den revolutionära kampen. Många av AfS-anhängarna uttryckte sympati för Motståndsrörelsen, men även vanliga förbipasserande kom fram för att visa stöd.

Motståndsmännen diskuterade rasfrågan med några av AfS-anhängarna. Dessa verkade tyvärr inte särskilt ideologiskt medvetna. Visserligen tyckte de att det är viktigt att bevara den vita rasen, men samtidigt menade de att det är viktigare att bevara den svenska nationen och dess kultur. Motståndsmännen försökte då förklara att den svenska nationen och dess kultur är ett uttryck för och direkt sprungen ur den vita rasen.

En av aktivisterna argumentera att sätta Sverige framför rasen är att sätta vagnen framför hästen. Så länge rasen hålls ren och sund är det av mindre vikt exakt vilka kulturella uttryck som tar sig form. Men om man till varje pris vill bevara specifika kulturyttringar, till och med till priset av rasens renhet kommer så småningom dessa kulturyttringar att korrumperas av den nya blandrasens rasliga egenskaper, för att till sist likväl bli helt oigenkännliga och meningslösa.

Lördag

Under lördagen var man i Vetlanda och ställde upp på torget med valtält mitt bland förrädarpolitikernas valtält. Det tyrrune-utsmyckade tältet var det överlägset största och ståtligaste, och drog till sig mest uppmärksamhet från Vetlandaborna. Många nyfikna förbipasserande stannade för att ta information och ställa frågor om Motståndsrörelsen.

Efter en stund anlände två poliser till platsen för att informera motståndsmännen om att de inte hade tillstånd att stå på platsen, och att man istället hade tillstånd att stå på ett annat torg längre bort. Då man ansåg att den platsen var sämre än den man redan stod på vägrade man att flytta på sig, och till sist gav poliserna med sig och menade att i och med att det verkade finnas plats för alla på torget kunde man vara kvar där.

Söndag

Söndagens aktivism började på morgonen med brevlådeutdelning av valinformation och valsedlar. Man delade upp sig i två grupper; den ena gruppen delade ut till lägenheter i centrala Vetlanda, medan den andra gruppen åkte ut till utkanten av staden för att dela ut i villaområden.

Efter att man delat ut ett tag samlade man ihop sig igen för att ta en kaffepaus, och sedan åkte man gemensamt ut till en bro för genomföra en banderollaktion. Många av bilisterna visade sitt stöd till aktivisterna. Om Motståndsrörelsen får samma andel röster i kommunvalet motsvarande andel bilister som visade tumme upp mot banderollen kommer man utan tvekan komma in i kommunfullmäktige.

Valkampen i Vetlanda är i full gång!

Titel:Valkamp i Vetlanda och Jönköping Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-09-08 Uppdaterad:2022-09-09

Läs också: