1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig flygbladsutdelning i Alvesta

Lördagen den 8 oktober genomförde Näste 7 en aktivitet i de centrala delarna av den småländska orten.

Man anlände till centrala Alvesta vid 11-tiden och ställde upp sig med en fanbärare och flygbladsutdelare och började dela ut flygblad med budskapet White Lives Matter.

Aktivisterna lyckade få ut många flygblad och hade en hel del givande samtal med Alvestaborna. Bland annat samtalade en aktivist med en äldre man som till en början var lite skeptisk och sa att han minsann känner en somalier som är duktig på sitt jobb. Med lite enkla argument som att denne somalier behövs mer hemma i Somalia, och att Sverige faktiskt tillhör svenskarna, kunde man snabbt nå samförstånd.

Motståndsmännen fick även utstå mindre trevliga samtal, bland annat med en lärare som vägrade ta emot flygblad och uppmanade flygbladsutdelaren att gå om grundskolan. Läraren uppmanades att börja lära sig även utanför Skolverkets indoktrinering, vilket hon avfärdade med arrogant auktoritetstrogenhet typisk för tragedin till Sveriges lärarkår.

För ovanlighetens skull dök polisen aldrig upp, vilket gjorde att aktiviteten kunde utföras helt utan några störningsmoment. Aktiviteten avslutades sedan efter att man stått och delat ut bladen ett bra tag.

Titel:Offentlig flygbladsutdelning i Alvesta Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-10-09 Uppdaterad:2022-10-10

Läs också: