1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktivist-test och månadsmöte i Näste 7

Lördagen den 15 oktober samlades nästets medlemmar och aktivister för att genomföra aktivisttestet och månadsmöte.

Man började med löpningen och gick sedan vidare till styrkegrenarna för att till sist avsluta med längdhoppet. Testet gick bra som vanligt och flera av deltagarna gjorde framsteg i vissa grenar.

Efter aktivisttestet tränade man kampsport då kamraterna turades om att slå olika slagkombinationer. Slutligen avslutade man träningen med lite utmattande konditionsövningar.

Uttröttade av träningen åkte man sedan vidare hem till en kamrat för att äta lunch tillsammans med övriga medlemmar. Maträtten för dagen var hemmagjorda hamburgare.

Efter lunchen genomfördes en studiecirkel i delar av Aktivisthandboken. Man gick igenom organisationens regler och diskuterade vad syftet med reglerna egentligen är. Det fördes djupa resonemang om koncept som kamratskap, lojalitet, ära och ärlighet. Man kom fram till att reglerna tagits fram dels genom lång erfarenhet av organiserad kamp, samt genom den nationalsocialistiska världsåskådningen.

Efter studiecirkeln avhandlade man månadsmötet. Månaden som varit gicks igenom och man utvärderade vad som gått bra och vad man kunnat göra bättre. Man konstaterade att nästet håller en fortsatt hög nivå även efter valkampen och att man kommer fortsätta att göra det. Sedan gick man över till att diskutera den närmsta framtiden och planerade in kommande aktiviteter.

Titel:Aktivist-test och månadsmöte i Näste 7 Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-10-17 Uppdaterad:2022-10-17

Läs också: