1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

”Vi är inga jävla politiker!”

Valet är över sedan länge, men kampen går givetvis vidare. Här en hälsning på temat från Nordiska motståndsrörelsens mediegrupp.

Organisationens ledare Simon Lindberg skrev en artikel där han analyserade valresultaten och avslutade den med dessa ord:

Nordiska motståndsrörelsen gick till val under parollen Ett revolutionärt val. Nordiska motståndsrörelsen fortsätter också nu efter valet att kämpa under samma paroll. Även om den politiska valcharaden är över för denna gång så kvarstår vi på gator och torg i en stad nära dig och uppmuntrar dig fortsatt att göra det där revolutionära valet som du egentligen aldrig kommer kunna göra med någon valsedel.

Även om Nordiska motståndsrörelsen är ett registrerat politiskt parti som stället upp i val så är man väldigt tydlig med att det parlamentariska arbetet bara är ett av många verktyg för att röna framgång på andra vis. Partiet är blott en parlamentarisk gren av en betydligt större organisation.

Det är spännande tider vi lever i och det finns många tecken som tyder på att vi går mot betydligt tuffare omständigheter och kanske rent av mot verkligt revolutionära förutsättningar. Det är inte när skiten träffar fläkten vi behöver dig i våra led utan nu inför det, när vi förbereder oss och bygger den organisation som behövs för att kunna erövra morgondagen.

Anslut dig du också!

Titel:”Vi är inga jävla politiker!” Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-10-22 Uppdaterad:2022-10-27

Läs också: