1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Julbord och månadsmöten i ”Näste 18”

Knytfestens bord dignade av läckra rätter.

Till Näste etts och åttas gemensamma knyt-julbord söndagen den 4 december var förutom aktivister och medlemmar även dessa motståndsmäns och -kvinnors anhöriga inbjudna.

En av arrangörerna hade hittat den perfekta lokalen och tajmingen var perfekt då det kanske var den här säsongens första riktiga vinterdag på dessa ”fjollträsk”-breddgrader. Den skulle hursomhelst för de inbjudna bli till en riktigt trevlig dag i gemytlig miljö med horder av stojande barn och dignande bord långt bort från stadslivets stress.

Dagen inleddes med fika, mingel och bärgning av en dikeskörd bil, medan arrangörsgruppen påbörjade sitt dukande av det egentliga julbordet – en aktivitet som, givet mängden mat, krävde sin tid.

Finesser kännetecknade dukningen.

Diskussioner gamla kamrater emellan varvades med samtal där nya vänskapsband knöts. Stora mängder kaffe, glögg, must, bakverk, frukt och julgodis intogs.

Klass på det fikat.

Möte

Nästa punkt på dagordningen var ett månadsmöte gemensamt för de två nästena, där nya medlemmar inledningsvis presenterades och välkomnades. Aktiviteter tidigare genomförda i de två nästena avhandlades liksom sådana planerade för den kommande månaden.

Karl XII-aktivitet i Stockholm den 30/11.

Några viktiga disciplinära och ideologiska frågor togs upp. Ett antal intressanta nystartade grupper på några sociala medieplattformar diskuterades och nya teman för kommande offentliga aktiviteter presenterades. Nya och innovativa former av aktivism var ett annat ämne som dryftades.

När månadsmötet var slut sammanstrålade åter samtliga julbordsdeltagare. Hungern var vid det här laget svår bland vissa, men dess bättre hade borden nu hunnit bli färdigdukade, så dagens huvudattraktion kunde ta sin början.

Känns rätterna igen?
Glupande aptit.

Dignande julbord, ojämförligt god kamratskap och intressanta diskussioner är bara tre av alla extrabonusar som ett engagemang i kampen för vårt folks befrielse erbjuder. Dags även för dig att ansöka?

Titel:Julbord och månadsmöten i ”Näste 18” Författad av:Naste 8 Publicerad:2022-12-09 Uppdaterad:2022-12-12

Läs också: