1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Årets sista aktivitet? Broaktion i Stockholm

Dagen innan alla räknar in det nya året samlades medlemmar och aktivister i Näste 1 för en avslutande aktivitet.

Då det gått ett tag sedan det hölls en broaktion i nästet beslöt man sig för att återigen ställa upp på den välbekanta gångbron som går över Riksväg 73 intill Skogskyrkogården.

Både banderoll och fanor var medtagna för aktiviteten och man ställde upp på bron under eftermiddagsrusningen, då det alltid är packat med bilar.

Flertalet polisbilar passerade bron denna dag, somliga körde även upp på den motsatta bron vars gångväg leder till bron man stod på, men för ovanlighetens skull hade tydligen statens knektar denna dag någonting bättre för sig än att trakassera motståndsmän med sina patetiska polisanmälningar och meningslösa frågor. 

Dagen till ära hade även lite pyroteknik medtagits som man passade på att använda för att dra lite extra uppmärksamhet till aktiviteten. 

Som alltid är fallet när man står på en bro i Stockholm med ett sunt budskap på sin banderoll, är det övervägande positivt gensvar man får från bilisterna i trafiken. Detta kan vara svårt för icke-insatta människor att förstå, då lögnmedia alltid målar upp nationalsocialister som demoner som alla vanliga människor vill hålla sig så långt borta ifrån som möjligt. Om dock bara en bråkdel av alla positiva människor skulle ta steget och ansluta sig till frihetskampen, så hade maktens män skakat i sina skor och vetat att deras dagar är räknade.

En positiv bilist får en hälsning tillbaka.

När man kände att man fått tillräckligt stor exponering på banderollen avslutades den lyckade aktiviteten och kamraterna skiljdes åt för sista gången detta år.

Alla kamrater i Näste 1 tackar i och med denna aktivitet för året som gått, och blickar nu framåt till 2023 och vad som komma skall.

Titel:Årets sista aktivitet? Broaktion i Stockholm Författad av:Näste 1 Publicerad:2022-12-30 Uppdaterad:2022-12-30

Läs också: