1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Banderollaktion i soliga Jönköping

Lördagen den 18 februari genomförde Näste 7 en banderollaktion i Smålands största stad.

Första platsen man ställde upp sig på var gångbron vid Ekhagsrondellen ovanför E4:an, som är en av Jönköpings mest trafikerade rondeller. Banderollen, flankerad av två tyrrune-fanor, syntes tydligt från motorvägen men även från avfarterna och de omkringliggande vägarna, samt från alla omkringliggande byggnader.

Under strålande solsken stod man på bron i ungefär en timma innan man begav sig vidare till nästa anhalt, som var gångbron vid kruthuset en bit norrut på E4:an, där man återigen vecklade ut fanor och banderoll för att fortsätta aktiviteten.

Man drog till sig extra mycket uppmärksamhet genom att tända grön rök.

Tusentals bilister uppmanades genom banderollen att göra ett revolutionärt val och hänvisades till hemsidan. Budskapet tycktes också gå hem bland folket då aktivisterna fick ta emot många tummar upp och andra hälsningar. Det blir tydligare och tydligare för varje gång man bedriver offentlig aktivism att stora delar av folket välkomnar en revolution mot det rådande systemet.

Efter ungefär två timmars aktivism avrundade man. En del begav sig hem, medan andra umgicks en stund till innan de också avslutade för dagen.

Titel:Banderollaktion i soliga Jönköping Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-02-21 Uppdaterad:2023-02-21

Läs också: