1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen förlåter aldrig Tamim Sultanis dåd

Näste 7 genomförde en spektakulär aktion på årsdagen av terrordådet i Vetlanda.

Natten till fredagen den tredje mars, begav sig medlemmar ur Kampgrupp 701 ut i centrala Vetlanda för att uppmärksamma årsdagen av det hemska terrordådet som afghanen Tamim Sultani utförde den 3 mars 2021. Sultani knivhögg sju personer som skadades allvarligt.

Under natten målades svenska flaggan vid stationen, Willys, Storgatan och Stortorget, alla platser där några av Sultanis offer skadats. Även teaterblod hälldes ut över flaggorna som en symbol för det svenska blod som ännu en gång spillts på mångkulturens altare.

Utanför kommunhuset hängdes till sist en docka föreställande Tamim Sultani i en lyktstolpe.

Trots den sena tiden var det ändå en del bilar och cyklister ute, men medlemmarna lyckades trots detta smärtfritt att få dit sitt budskap och utan några komplikationer.

Syftet med aktionen var att påminna Vetlandas befolkning om terrordådet eftersom det allt för ofta glöms bort för fort när rasfrämlingar attackerar svenskar. Motståndsrörelsen glömmer och förlåter aldrig. Hämndens timme kommer en vacker dag!

Vill du se till att terrordåd som det här får sin rättmätiga hämnd och ultimatum att de inte sker igen, anslut dig då till Motståndsrörelsen och börja kämpa för en bättre framtid!

Titel:Motståndsrörelsen förlåter aldrig Tamim Sultanis dåd Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-03-03 Uppdaterad:2023-03-07

Läs också: