1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Föredrag och månadsmöte i Småland

Lördagen den 11 mars hade Näste 7 månadsmöte och man hade även bjudit in utomstående för att ta del av en föreläsning.

Dagen började med att medlemmarna samlades i lokalen för att avhandla månadsmötet. Man gick igenom månaden som varit och diskuterade vad som var bra och vad som kunde blivit bättre. Till sist planerade man den kommande månadens aktiviteter.

Därefter öppnade man upp sammankomsten även för utomstående. Det bjöds på kaffe och goda smörgåsar. Nästeschef Hampus Maijala höll ett föredrag som handlade om den rasliga aspekten i civilisationers uppgång och fall, med fokus på Romarriket.

Han gick igenom hur Romarriket grundades av arier och kom till sin höjdpunkt under ariskt styre, och att förfallet skedde i takt med att folket började bytas ut. Under de första århundradena i vår tidsräkning vällde det in rasfrämmande arbetskraft från Mellanöstern och Nordafrika i det på den tiden annars vita Italien. Maijalas slutsats var att Rom år 400 var en mångkulturell och rasblandad stad som inte klarade av att upprätthålla det imperium deras ariska företrädare byggt upp, och som inte kunde värja sig mot inre såväl som yttre hot.

Han drog även paralleller till den vita västvärlden av idag och påpekade att om inget görs för att stoppa massinvandringen och mångkulturen kommer vi så småningom gå samma öde till mötes som romarna gjorde.

Efter föredraget bjöds det på frågestund och det uppstod en diskussion om ämnet då det intresserade många i publiken.

Efter det tog man en paus innan man samlades igen och gick ut med lite allmän information till alla samlade, bland annat information från Fånghjälpen och hur sympatisörer kan bidra till kampen.

Titel:Föredrag och månadsmöte i Småland Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-03-17 Uppdaterad:2023-03-21

Läs också: