1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kampsport i Näste 2

I veckan samlades Kampgrupp 201 och 203 för en gemensam kampsportsträning.

Som det tidigare rapporterats om så har Motståndsrörelsen ett stort fokus på träning och självförbättring, och det märks i grupperna.

I nästet genomförs det kampsportsträningar och andra träningar på de olika geografiska orterna varje vecka, men några gånger i månaden sammanstrålar flera kampgrupper för att mäta sig med varandra och bistå i den personliga utvecklingen.

På grund av att det är blandad kunskap i grupperna, där flera tävlar på klubb, medan andra endast veckoträningar med gruppen, valdes det den här gången att fokusera på slagteknik och boxningskombinationer.

Även barn till aktivisterna deltog i träningen

Efter en intensiv uppvärmning startades passet och gick direkt in på jabb, cross, krokar och uppercuts i olika kombinationer.

Den nu relativt stora gruppen fungerade väldigt bra tillsammans och tränaren var mer än nöjd över det han såg.

Efter teknikträningen blev det skuggboxning i 3×3 ronder, för att sedan avslutas med boxnings-sparring.

Träningen hade nu hållit på i över en timme och det var tänkt att avsluta och ge sig av mot duscharna, men aktivisterna som fått blodad tand ville ha mera. Passet fick då istället avslutas med så kallad ”gruppsparring” à la huliganfight. Här kan man klart och tydligt se vad en fanatisk och hårt tränad kamporganisation verkligen kan åstadkomma.

Nästa gemensamma träningspass så kommer det större fokuset att ligga på kombinationer med inkludering av sparkar och knän. Vill du delta gör du bäst i att ansluta dig!

Titel:Kampsport i Näste 2 Författad av:Naste 2 Publicerad:2023-03-19 Uppdaterad:2023-03-21

Läs också: