1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Tal och flaggbränning på EU-dagen

Tisdagen den 9 maj genomförde Näste 7 en protestaktion mot EU i småländska Nässjö.

Den 9 maj varje år firar vårt folks fiender att de lyckades slå ned på Europas motstånd mot globalismen och att de därefter upprättade den ”europeiska unionen” och på allvar kunde påbörja mordet på vårt folk. Näste 7 genomförde därför en protestaktion under dagen.

Redan när aktivisterna anlände till platsen började de lokala dräggen som förorenar torget med sin närvaro om dagarna att hetsa mot motståndsmännen och bete sig på ett sätt som är väldigt typiskt för personer med låg intelligens, okontrollerad ilska och avsaknad av mening med livet.

Deras okvädningsord tystnade dock när de blev överröstade av att aktivisten David Wåhlander började hålla tal. Wåhlander, som hade ställt sig på en erövrad fiendeflagga talade om hur Sverige, allt sedan inträdet i EU 1995, har fått det sämre på grund av det så kallade ”samarbetet”.

”Det finns en stark motståndsfront som varje dag kämpar mot detta folkföräderi, som vill återge makten åt det folk som faktiskt byggde detta land och som vill se detta land blomstra som det gjorde under sin storhetstid.”

Utdrag ur Wåhlanders tal

Efter talet tände man eld på fiendeflaggan. Under tiden som fanan rykte från marken började de gapande dräggen bli allt mer aggressiva. En av dem gick fram till Motståndsrörelsens fanbärare och krävde att Tyrrunefanan också skulle eldas upp. Han blev allt mer uppjagad och slet till slut av sig sin jacka för att försöka provocera fram ett slagsmål.

Samtidigt som aktivisterna ivrigt inväntade att få nyttja nödvärnsrätten och städa rent Nässjö från ohyran som gör att vanligt folk undviker att vistas i centrum började man höra sirener som lät allt högre och högre, vilket gjorde att provokationerna upphörde. Inom kort anlände i full fart två polisbilar med blåljus och sirener och flera polismän klev ut och började prata med allmänheten på torget.

Tydligen hade de fått in samtal om att det skett grov misshandel på platsen och att flera personer skulle ligga på marken och blöda. Ganska snabbt kom de dock till slutsatsen att så ej var fallet och de informerade motståndsmännen att man givetvis hade rätt att stå på torget och bedriva aktivism.

Då aktiviteten redan var avklarad packade man istället ihop och begav sig tillbaka till samlingsplatsen. Polisen hakade på och stannade aktivisternas bilar för att söka igenom dem efter vapen. Då poliserna inte var skickliga nog att finna några bomber eller automatkarbiner nöjde de sig istället med att misstänka aktivister för brott mot ordningslagen. Med detta kvitto på ett uppretat system och en lyckad aktivitet fortsatte man hemåt med gott mod och stolta över dagens insats!

Titel:Tal och flaggbränning på EU-dagen Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-05-11 Uppdaterad:2023-05-11

Läs också: