1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Vad har du fått av politikerna? – Offentliga aktiviteter i Ludvika

Aktivister och medlemmar från Näste 5 begav sig till olika delar av kommunen för att dela ut folkvänlig samhällsinformation.

Lördagen den 20 maj tog sig aktivister och medlemmar till olika delar av Ludvika för att hålla offentliga flygbladsutdelningar. Dagen bjöd på en hel del folk som ville ta del av det fina vädret och det staden hade att erbjuda. Förutom att aktivisterna på plats också fick ta del av den värmande solen så träffade de även allt folk som befann sig på plats. Alltifrån barnfamiljer till ungdomar och pensionärer valde denna dag att interagera med Nordiska motståndsrörelsen.

Nästet valde denna gång att fortsätta den kampanj som pågått under förra året. Denna kampanj består av ett flygblad som heter ”Vad har du fått av politikerna?”. Flygbladet i fråga har uppdaterats med årets problem där det radar upp åtta stycken saker som politikerna och den moderna fiendestaten gett folket. Efter att läsaren hunnit reflektera över dessa följer en uppmaning om att sedan revoltera mot förbrytarna.

Aktiviteten löpte på i ett bra tempo och flygbladen gick åt. Under själva utdelandet av flygbladen höll aktivisterna sporadiska och även längre diskussioner med både positivt och negativt inställda människor. Som avslutning lappade två deltagare dem bilar som stod parkerade omkring.

Efter att Ludvika fått besök under de mest solfyllda timmarna valde deltagarna att avsluta aktiviteten och säga sina farväl för denna gång.

Titel:Vad har du fått av politikerna? – Offentliga aktiviteter i Ludvika Författad av:Naste 5 Publicerad:2023-05-22 Uppdaterad:2023-05-22

Läs också: