1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte, föredrag och aktivisttest i Näste 7

Lördagen den 3 juni träffades aktivister och medlemmar i Småland.

Dagen började med att dagordningen gicks igenom, och därefter var det dags att byta om för att genomföra aktivisttestet.

Medlemmarna begav sig med glatt humör till den träningsanläggning där aktivisttestet skulle utföras. De ställde upp på löparbanan redo för att börja springa i det fina vädret. Medlemmarna kämpade på i de 45 minuterna de hade på sig att genomföra testet och de genomförde testet med goda resultat.

Sedan var det dags för de svettiga medlemmarna att duscha och bege sig tillbaka till lokalen för mötet där de möttes av färdiglagad och framdukad mat som de hungriga medlemmarna med nöje plockade på sig och åt av.

När medlemmarna sedan var mätta och belåtna började en utbildning gällande kryptering som hölls av IT-gruppen. Medlemmarna satt och lyssnade och ställde de frågor de hade om detta ämne och sedan det var dags för kaffe och fika.

När medlemmarna hade pratat och fikat färdigt öppnades månadsmötet och nästeschefen Hampus gick igenom vad som hade gjorts i föregående månad och även vad framtiden har att bjuda på för medlemmarna. När detta sedan var avhandlat var det dags för IT-gruppen att hjälpa medlemmar med sina datorer och lite personliga samtal med nästeschefen, samtidigt som de lediga medlemmarna passade på att städa iordning och ställa i ordning bord och stolar och avsluta disk – givetvis samtidigt som de pratade och hade det trevligt.

Strax efter att detta var avklarat var det dags för medlemmarna att runda av dagen och bege sig mätta och nöjda hem igen.

Titel:Månadsmöte, föredrag och aktivisttest i Näste 7 Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-06-05 Uppdaterad:2023-06-07

Läs också: