1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte med träning i Småland

Lördagen den 1 juli avhöll Näste 7 sin regelbundna medlemsträff.

Småländska kamrater samlades på morgonen i en lokal där det bjöds på frukost och dagordningen gicks igenom.

Man begav sig sedan ut för att träna kampsport. Först hölls en kortare genomgång av grundläggande slagteknik för de oerfarna och sedan fick de prova på lite olika slagkombinationer och grepp. Kampsportsträningen avslutades till sist med sparring.

Det andra momentet i dagens träning var att man tränade på att agera sköldbärare under demonstration. Man delades in i två grupper, en grupp fick agera sköldbärare, medan den andra gruppen fick agera antagonister. Sedan tränade man på hur man ska hantera realistiska scenarion som kan ske på demonstrationer för att försvara sig själva och sina kamrater.

Efter en hård träning gick kamraterna in i lokalen igen och åt sig mätta på en måltid fläskkotletter och potatisgratäng.

Till sist hölls planeringsmöte där man gick igenom verksamheten sedan senaste månadsmötet och till sist fortsatte man med att planera för den närmsta framtiden. Näste 7 kan utlova många spännande aktiviteter framöver!

Titel:Månadsmöte med träning i Småland Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-07-10 Uppdaterad:2023-07-11

Läs också: