1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

”Det finns ingen strukturell rasism mot icke-vita” – föredrag i Småland

Lördagen den 22 juli arrangerade Näste 7 ett föredrag av rikrådsmedlemmen Fredrik Vejdeland i Jönköpingsområdet.

Nationellt sinnade från hela Småland samlades under förmiddagen för att lyssna på föredrag. Kamrater och nya nyfikna socialiserade en stund samtidigt som man åt frukost och drack kaffe.

Föredraget handlade om strukturell rasism mot vita. Vejdeland inledde med att försöka reda ut vad strukturell rasism egentligen innebär, och fortsatte sedan med att konstatera att någon strukturell rasism mot icke-vita i Sverige inte existerar, samtidigt som det finns mängder av bevis för att strukturell rasism mot vita faktiskt existerar. Han lyfte sedan fram flera exempel på strukturell rasism mot vita.

Till sist avslutades föredraget med en frågestund där publiken fick ställa frågor till föredragshållaren. Det ställdes många intressanta frågor, både om själva föredraget men även om Nordiska motståndsrörelsen som organisation.

Efter föredraget var det dags för mat. Man åt då isterband och dillstuvad potatis samtidigt som man samtalade om alla möjliga intressanta ämnen.

Föremål till försäljning

NR Småland var på plats och spelade in ett segment till deras kommande avsnitt där Vejdeland var självklar gäst.

Näste 7 tackar föredragshållaren Fredrik Vejdeland för ett lärorikt föredrag och tackar även alla som slöt upp till föredraget.

Titel:”Det finns ingen strukturell rasism mot icke-vita” – föredrag i Småland Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-07-24 Uppdaterad:2023-07-24

Läs också: