1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Broaktion och besök på torgmöte i Jönköping

Lördagen den 19 augusti genomförde Kampgrupp 702 först egen utåtriktad aktivism och sen besökta man andras.

Motståndsrörelsen ställde upp sig på en bro ovanför E4:an i Jönköping med texten ”Ingen röstade för folkutbytet”. Aktivisterna tog emot hälsningar från bilisterna och hälsade tillbaka på lämpligt vis. Man stod på bron i lite över en timme så tusentals människor fick se banderollen.

Efter banderollaktionen begav sig några kamrater in till stan för att besöka ett torgmöte som anordnades av partiet AfS. Man pratade med åhörarna där och diskuterade frågor som ras och judisk makt, och man fick i stort gehör för sina ståndpunkter i frågorna. Det knöts även några kontakter som var sugna på delta på kampgruppens träningar.

En av talarna på torgmötet var en ex-polis som är medlem i AFS. Jerry Olsson frågade honom lite grann om hur han ser på polisens repression mot nationella.

Jag började med att fråga vad han jobbat med inom polisen och han hade jobbat ca 10 år som ordningspolis på gatan, sedan 10 år inom piketpolisen och slutligen ca 10 år inom en speciell operativ avdelning som arbetar med gängkriminalitet. Han pratade därefter lite löst om partiet med slutsatsen att de inte var rasister, något han sedan upprepade flertalet gånger under samtalet. Nästa fråga jag ställde var om han i sitt arbete märkt av den repression mot nationella som polisen bedriver, men han förstod inte riktigt frågan. När jag jag då specificerade med att vi blir stoppade i våra bilar och får genomsökningar, husrannsakningar med mera utan att ens vara brottsbelastade eller misstänkta för brott och att vi punktmarkeras ute på gatorna, så var det ingenting han sett eller visste något om under sina år.

Jerry Olsson om samtalet med ex-polisen

Slutsatsen är väl att politiker är politiker och att den som verkligen vill se något annat istället måste göra ett revolutionärt val!

Titel:Broaktion och besök på torgmöte i Jönköping Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-08-24 Uppdaterad:2023-08-24

Läs också: